Следвайте ни

Злодеи на хоризонта: Трите зодии, от които всички се страхуват

viber icon

Много хора имат предразсъдъци за някои от зодиакалните знаци. Някои зодии са представени като инати, по-арогантни, с трудни характери, повече самочувствие, отмъстителни и т.н. Но, всъщност, те са и сред най-силните зодии, от които останалите се страхуват. Вижте кои са те, според "Yahoo.com".

Лъв

Познати са като егоцентрици, които искат цялото внимание за себе си и са горделиви. Смята се, че се ядосват лесно. Лъвовете обичат лукса, пазаруват много често, понякога пренебрегват околните и говорят само за своите проблеми. Истината е, че те просто знаят цената си, родени са за лидери и са много експресивни и общителни. Показват талантите си, щедри са към околните и искат да ги мотивират с думите и идеите си. Смели са, и затова постоянно искат да са център на внимание, но са грижовни към близките си и могат да ви оправят настроението.

Близнаци

Имат слава на двулични. Често се казва, че Близнаците са с 2 лица, че никога не може да ги опознаете истински и се държат различно с разичните хора и в различни ситуации. Един път са мили, друг път злобни, разкриват тайните на приятелите си, бъбривци са и т.н. Истината е, че те са палави, весели и понякога се увличат с игрите. Много са адаптивни и виреят във всякаква среда, затова на моменти се държат като друг човек. Близнаците са много общителни, разказват много истории и понякога издават тайните ви, без да усещат, че го правят. Жадуват за нови преживявания и приключения, затова се смята, че не са сред най-лоялните. Но са изключително забавни и приятели, които винаги ще ви развеселят. Не съдят хората.

Скорпион

Скорпионите са известни като най-големите злодеи. Те са много потайни, мистериозни, хората ги смятат за отмъстителни, жестоки и коварни. Изглеждат безстрашни и безчувствени, рядко се усмихват. Истината е, че Скорпионите са потайни, защото не обичат личния им живот да бъде на показ и са били предавани много пъти, затова вече не споделят лесно. Трябва да са сигурни във вас, за да ви се доверят, пише teenproblem.net. Правят се на студени и използват ирония, за да се защитят, за да не изглеждат уязвими - иначе са много чувствителни и емоционални, но мислят, че това е слабост. Ако ги убедите, че сте искрени и могат да разчитат на вас, те стават най-лоялните и верни приятели и партньори. Може да отмъщават понякога, но това е защото мразят несправедливостта.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?