71

Златно момиче позлати Дарин Ангелов: Какво се случва?

Гореща любов със златно момиче - появява ли се нова светска двойка

 

Актьорът и панелист от предаването на Гала "На кафе" Дарин Ангелов вече има нова изгора - гимнастичката Невяна Владинова, която в момента е вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, съобщава "България днес".

Екипът на изданието се свързал с любимеца от малкия екран и театъра, но той не отрекъл, нито потвърдил дали връзката им е истина.

Мълвата за горещата любов, която пламва между двамата, започва от една снимка, която е от  януари тази година - актьорът и гимнастичката са щракнати на червения килим на галапремиерата на сериала "Пътят". Това значи, че двойката вероятно е имала смелостта да се появи на бял свят още в началото на тази година.

 


Мълвата върви, че Дарин и Невяна са били забелязани заедно и на други обществени места. А наблюдателни фенове също са видели Невяна на мотора на Дарин из софийските улици.

Преди почти две години се разбра, че Ангелов е разделен с бившата си съпруга Антония. Тогава се тиражираше версията, че жената на актьора го е изоставила заради известен в ъндърграунд средите бос. След неочакваната раздяла Дарин изпада в труден период и няма желание за нова любовна връзка. Единственото момиче, за което се грижи, е дъщеря му.

Сега изглежда, че времето най-накрая е излекувало нараненото сърце на Дарин и вече отново има надежда да има нова половинка до себе си. Самият актьор е казвал, че "по-красива от българската жена няма". В момента артистът е намерил дамата, която най-добре представя българската красота и женственост в Европа и по света.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?