Следвайте ни

Златните момичета занесоха медалите при Ванга

viber icon

Златните момичета от ансамбъла на България занесоха медалите си от Токио при Ванга. Няколко дни след завръщането си от Олимпиадата гимнастичките посетиха Рупите.

Те пристигнаха в комплекса, където са домът и гробът на пророчицата, с медалите на гърди. Заедно с тях бяха и треньорките им Весела Димитрова и Михаела Маевска. Придружаваха ги и двама от приятелите на грациите - Дейвид Хъдълстоун на Ерика Зафирова и Мартин Стоянов на Лаура Траатс. Всички те минаха през църквата в комплекса. След това направиха традиционните снимки пред огромния каменен кръст, който се свързва с благополучие. Той е направен от фондация "Ванга" през 2009 г. по заръка на пророчицата в памет на загиналите от вулкана Кожух.

Не е изненадващо, че първото място в България, което златните момичета посетиха след завръщането си, е именно Рупите. Дни преди да заминат за Япония, грациите също бяха на духовното място. Молитвата на състезателките към пророчицата даде резултат и те стъпиха на върха. Сега занесоха медалите си на мястото, което ги зареди за успеха.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?