2374

Златни съвети за женско оцеляване до края на Световното

Момичета, дойде онова време, което се повтаря веднъж на четири години. Когато той отменя всичките ви срещи и общи планове. Когато забравя всичко друго, което се случва около него. Когато гледаш тъжно към дистанционното за телевизора, защото е окупирано.

Световното първенство по футбол в Катар 2022 е в разгара си и всички тези картинки, които ви описахме преди малко вероятно сте ги преживявали и изстрадвали по свой собствен начин.

Ако нямате късмета мъжът до вас да не е футболен фен или пък самата вие да сте запалена по играта, трябва да се приготвите психически за тези няколко седмици, в които в главата ви ще кънтят съдийски свирки и викове от трибуните.

Мъжът ви сякаш е влезнал в друго измерение, присъства тялом, но не и духом, и вие сте принудена да продължите живота си сама до края на Световното. Не се безпокойте, надежда има и всичко има своя край, но докато този край все пак дойде, трябва да знаете няколко златни съвета за женско оцеляване по време на Световно, пише Edna.

Избери си готин футболист

Вместо да се оплаквате как не разбирате играта или колко е скучна, потърсете в Google играчите във всеки отбор. Може просто да намерите футболен красавец, който да подкрепите, за да останете ангажирани. Но не забравяйте, запазете това за себе си, за да избегнете всякакви недоразумения с вашия мъж.

Не задавайте въпроси по време на играта

Представете си, че гледате филм и някой продължава да пита защо се случват определени събития. Досадно. Същото важи и за футбола! Дори и да не знаете защо съдиите правят определени неща, особено правилото за засада, потърсете го в Google, вместо да питате. Ако трябва да попитате, изчакайте до полувремето или когато мачът свърши.

Никога не ходете пред телевизора

Толкова просто. Никога не ходете пред телевизора, когато тече мач. Без значение колко спешно имате нужда от нещо, стойте далеч от телевизора през 90-те минути на играта. Нищо няма да го разочарова повече от това да пропусне важен момент от мача.

Зарежете съвместни планове

Спасете се от влизане в спорове с мъжа си, като просто не правите общи планове. Очите, сърцето и ума им ще бъдат приковани към протичащите мачове и ще отказват да си тръгнат за каквито и да е срещи. Вместо това може да искате да използвате тази възможност, за да се срещнете с приятели, с коитo не сте се виждали скоро.

Проявявайте разбиране

Запазете коментари като „Това са само 22 мъже, които гонят топка“, „Какво е толкова интересно/забавно във футбола“, „Това е скучно“ и „Това е просто игра“ за себе си. Световното първенство е дългоочаквано, защото се провежда само веднъж на четири години. Опитайте се да проявите разбиране и му дайте този месец да покаже своя вътрешен футболен дух и страст.

Телевизорът е негов

Дистанционното и телевизорът трябва да бъдат предадени за месец. Така че, дами, не позволявайте на Световното първенство да обтегне отношенията ви с вашия мъж. Проявете разбиране, оставете го да има телевизора и да изпадне във футболен транс за месеца. Използвайте тази възможност, за да се насладите на повече време за себе си или може би да започнете да се занимавате с нов спорт!


 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?