3906

Златка разгневи и Джизъса и мрежата с тези думи: Тасос е за бедняци! Аз съм на Миконос, миличък...

С тези думи Златка освен Благо разгневи и мрежата

Златка Райкова все още не може да прости на бившия си Благой Георгиев, че я заряза с малко дете на ръце. И въпреки, че вече е намерила любовта в лицето на Карен Хачатрян, тя не пропусна възможност да захапе Джизъса.

Този път русата сексбомба обиди доста сериозно бившия си и едва ли ще замълчи, тъй като го удари по най-милото му.

Всички в социалните мрежи му се смеят и ръкопляскат на Златка за думите и разкритието, че е "беден като църковна мишка".

Благо се похвали, че е на почивка с новата си приятелка Ивана на остров Тасос. Няколко дни по-късно Златка и Карен също отпрашиха за Гърция, но на доста по-скъп курорт.

"Ха-ха, Тасос е за бедняци. Аз съм на Миконос, миличък и се чувствам превъзходно", заяви Златка в социалните мрежи като отговор на въпрос от свой последовател и по този начин заби звучен шамар на бившия си. За него от доста време се шушука, че има финансови проблеми и едва свързва двата края, а дори няма и собствено жилище, пише blitz.bg.

Тези думи на Златка жегнаха не само Благой, но и много от населението на България, които ходят на почивка на Тасос. "Тая за каква се взе да определя кое място е за бедняци и кое не. Да си ходи в Миконос и да плаща по 1000 евро за шезлонг като ѝ е толкова акълът", гневят се в мрежата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ЪхЪ

ЪхЪ

11.08.2023 | 09:55

А Златка е знаем ве. Колко сме е чукали за по 50 лв. едно време кога беше работарка в Пловдив.

Отговори
5 0
Спокоен

Спокоен

11.08.2023 | 07:08

ХАЙЛАЙФ! "......"

Отговори
3 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?