4020

Златка Райкова се изповяда пред Деси Цонева за ЧРД: Вижте коя е най-голямата й страст

Намерих това, което сама си заслужих, сега трябва да си го пазя, казва в интервю за Деси Цонева във вестник "Телеграф", блондинката, която днес навършва 38 години. 

-Какво ще ти подари Карен? Ти сама ли си избираш подаръците, или оставяш на изненада?

- Той знае какво харесвам и обичаме да се изненадваме, а не да отида с него и той да ми го вземе. Винаги ги опакова, имам си картичка и голям букет.

- За Коледа какво си подарихте?
-Аз винаги му взимам марка, която той харесва. Като цяло подарявам разнообразни неща и по няколко. Сега най-много му хареса книгата на Новак Джокович. Той на мен ми подари бижута, защото са ми страст. За децата винаги много се стараем да е нещо оригинално, дали ще са дрехи, играчки, книжки.

- Децата играят ли заедно?

-Боби много целува Каренчо и вече го виждам как иска да проходи и да си играят. Малкият винаги го гледа и се смее. Имат братска връзка.

- Казват, че с годините приятелите остават все по-малко. Ти какво мислиш? Кои са най-близките ти приятели?

- О-о, приятелството за мен е дълга тема. То не е много постоянна височина. Има хора, на които държа и обичам. Бих направила всичко за тях. Има и такива, които биха направили същото и за мен. Но с годините нещата много се променят - и хората, и обстоятелствата също!

- Някой предавал ли те е през годините? Прощаваш ли? Или забравяш, или просто зачеркваш?

- Предават те, когато не си наясно с човека, с когото общуваш. Аз разбирам хората, толерантна съм. С годините повече си мълча с цел да вляза в нечии обувки и да разбирам повече. Така усъвършенствам себе си. Не се сърдя и не искам да променям никого, но ако ме познаваш - не правиш определени неща. Тогава зачерквам.

- С Карен пътувате много? Преди празниците бяхте в Тайланд. Разкажи ми.

- С Карен много обичаме да пътуваме. В Тайланд бяхме семейно, наехме си вила и имахме и помощ, така че имахме време и за забавления с децата, и свободата да отидем някъде сами. Различна култура, която на Карен не му допадна много, докато аз бих се върнала на 1000%. Може би защото бях на истинска почивка, без суета и без да трябва да се оправям всеки ден. Живот по бански и вързана коса. Страхотна природа, плодовете са уникални, все едно никога досега не си ял плод (усмихва се).

- Трудно ли се пътува с малко бебе и малко дете?

- Пътуването беше леко и нямахме никакви проблеми. Бяхме разделили пътя на два полета поравно и не се усети.

- Няма да те питам за Благой, но кажи за отношенията на Карен и Благойчо?

- За първия нямам и какво да кажа. За Карен и Боби - те са много свързани, защото Карен го гледа от 2-годишен и съзнателният му живот е с него. Винаги ще обичам и уважавам Карен за това!

- Ти си много красива жена - идол на много момичета. Каква е тайната ти? Кои са най-важните качества, които трябва да има една жена, за да е желана?

- Винаги съм казвала, че трябва жената да притежава харизма, но трябва да бъде и “всичко”, а това е да може да бъде понякога дете, да бъде любовница, да бъде и майка, и приятел. Напълно достатъчно (усмихва се).

- А аксесоари? Кои са задължителните дрехи в гардероба ти?

- Спортни екипи и кецове. Най- най-любими неща.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
rexx

rexx

12.01.2024 | 23:50

Хора, пробвахте ли новата виa`гpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна--->> https://e.vg/xbio

Отговори
0 1
Руса коса

Руса коса

12.01.2024 | 21:15

Голями джуки малко мозък . Самочувствие без покритие .

Отговори
5 0
Местиме

Местиме

12.01.2024 | 19:55

Дружно матрахулки из крачолите за тази .

Отговори
5 0
И това НЕЩО

И това НЕЩО

12.01.2024 | 19:55

С какво друго е известно .

Отговори
6 0
С простотията си

С простотията си

13.01.2024 | 03:16

Това малко ли е?

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?