3906

Златка пощуря! Показа немислимото на партито за рождения ден на Карен СНИМКИ

Близки до Райкова шушукат, че от известно време плеймейтката отново е започнала да купонясва с повод и без повод

 

С бясно чалга парти Златка отпразнува празника на съпруг номер три! Карен отбеляза своя 30-и рожден ден в столично заведение с парти група, начело на която се вихри именно съпругата му, пише hotarena.net.

Златка напоително споделяше кадри в социалните мрежи от купона на бащата на второто й дете, който е с 8 години по-млад от нея. На тях се вижда, че плеймейтката е във вихъра си, а настроението ескалира с всяка следваща чаша алкохол. Кръшни танци, пеене с цяло гърло и показване на прелести са само част от шоупрограмата на Русата Златка.

Райкова не спираше да пее на мъжа си

Пикът на партито, разбира се, е появата на тортата и свещичките, които младият мъж трябва да духне. Зазвучава чалга версията на "Хепи бърдей", а Райкова припява и крещи "милионер във евро". На фона на всичко това хвърчат десетки фалшиви банкноти, които отрупват масата и гостите. Около сепарето се виждат издишани балони и много салфетки, което подсказва, че купонът е бил с всички екстри.

Карен се забавлява с фалшиви пари

Празникът не мина и без гаф, след като Златка реши да запечата поредния весел момент, но след това забрави да изключи телефона си. За няколко секунди тя предлага гледка в едър план на напращелите си гърди и задните си части. Впоследствие клипчето беше изтрито, но много от последователите й успяха да му се порадват.

Голямо количество алкохол забавлява гостите

Близки до Райкова шушукат, че от известно време плеймейтката отново е започнала да купонясва с повод и без повод. Този живот не й е чужд, тъй като се беше превърнал във всекидневие за Райкова, преди да се обвърже с бившия си съпруг Благой Георгиев.

Златка се чекне пред огледала

Златка и Карен са сред най-обсъжданите двойки у нас. Двамата не спират да обикалят света и да прекарват време със семейството си. Миналата седмица тунингованата блондинка не пропусна да пръсне дежурната доза сексапил из гръцките плажове. Златка, Карен и децата бяха отседнали в страхотна вила в близост до най-красивите плажове, а мускулестият мачо с арменски корени се стараеше нищо да не липсва на половинката му, която е свикнала с луксозен начин на живот. От своя страна плеймейтката демонстрира колко е щастлива с новия си семеен статут. Припомняме, че двойката вдигна пищна сватба миналата година, а малко след това се появи и синът им. Новият мъж на Злати се разбира и много добре с първородния син на плеймейтката и Благо Джизъса - Благой.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?