46

Златимир Йочев си навлече гнева на Натали, ето какво й отне в bTV

Възмущението на хубавицата развесели зрителите, а дамите напълно й влязоха в положение

Натали Трифонова открито изревнува в ефир от подарък, предназначен за колегата й Златимир Йочев.

Вече повече от година той е титулярното лице на сутрешния блок на БТВ, а винаги доброто му настроение явно предизвиква все повече симпатии сред зрителите. Доказателство за това 37-годишният хасковлия получи с изненадващо писмо. В ефир Димитър Тасев заяви, че има нещо, което трябва да прочете в ефир. Спортният журналист извади лист хартия и каза, че това е писмо до Златимир Йочев от женския клуб в Свищов:

„Здравейте, г-н Йочев. Дамският клуб от Свищов се включваме в инициативата на „Тази сутрин“ – „Закуска в сутрешния блок“. Изказваме благодарност, че миналата седмица ни информирахте на каква честота можем да слушаме БТВ радио в Свищов и казахте няколко думи за града ни. Поздравяваме нашия съгражданин – оператора Добромир Иванов. Този месец ви изпращаме една домашна бананова торта. А другият месец ще измислим и ще ви направим нещо по-различно. Пращаме ви и мушама – да си имате“.

Йочев благодари, поздрави ги, каза отново честотата на радиото в Свищов – 94,7 мегахерца, и показа мушамата, която са пратили дамите. След това отнесе въпроса към проф. Георги Рачев, който знаел каква е била съдбата на банановата торта. Оказа се, че тортите са били две.

„Аз ще кажа каква е съдбата на втората торта. Вчера като взех кашона, той беше брутално разбит този кашон. Първата ми мисъл беше, че от там ще излезе Джери. Отвсякъде беше облепено „Чупливо, „Не слагай на ъгъл“, „Не покривай“. Въпреки всичко, беше направо съсипана тортата и не приличаше на нищо“, разказа той.

Другата торта пък била взета от Златимир Йочев. „Миналият петък специално ходих до офис на куриерска фирма да взема първата торта – бананката. Оставих я на колегите от сутрешния блок и тръгнах на път. Дори и аз не съм опитал, но колегите казаха, че е била чудесна. Благодаря ви“, обясни той.

Тук се намеси Натали Трифонова, която се разсърди, че до тях не е стигнала торта. „Така ли? Аз призовавам мъжки клуб Свищов. Не дамски, а мъжки клуб Свищов да прати една торта, защото Злати не мисли за нас“, каза с усмивка тя.

Димитър Тасев прочете и имената на жените, пратили писмото: „Гала, Изи, Дани, Дани Д., Дани Б., Анета, Ружа, Петя и Анелия. Това са дамите, които са ни изпратили тези неща“.

На масата между колегите имаше и красив букет, който също е от дамски клуб Свищов. Те се пошегуваха, че очакват да им пратят супа и туршия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?