2374

Златен съвет за богини: Разберете какво е общото между кокоса и секса

А най-трудно от всичко е да се настроим на секси дзен вълна, която да ни отнесе към голямото О. 

Затова днес с вълнение ви споделяме, че може би открихме онзи златен съвет, който може да сложи край на всичките ни сексуални несигурности.

Жени от цял свят се обединяват в социалните мрежи около един нов и нетрадиционен подход - докато са отгоре по време на секс, те се опитват да напишат думата кокос (англ. coconut) с ханша си и споделят, че се чувстват невероятно.

Какво му е толкова невероятното? Ако това ви се струва като нелепа шега, която скоро ще бъде заменена от нещо още по-безсмислено, имаме няколко причини да приемем всичко това сериозно:

Думата coconut e лесна за запомняне, а движенията, необходими за нейното изписване, ще ви доставят изключително удоволствие. 

Колкото повече променяте ритъма и посоката на движение, толкова по-интензивно ще стимулирате партньора си.

Когато мозъкът ви е зает с нещо, което изисква известна доза концентрация, е много по-лесно да се отпуснете и да се отдадете на момента, вместо да мислите за странични неща, които ви пречат по пътя към оргазма. 

Само кокосът ли върши работа?

Не, разбира се! Вие сте тези, които трябва да се впуснете в предизвикателството и вие сте тези, които поставяте ограничения на въображението си! Ако думата "coconut" не ви допада като идея, изберете друг плод или зеленчук, а защо не и заглавието на любимия ви филм? Колкото по-дълга е думата, толкова по-голямо е забавлението!

Например, само визуализацията на буквата Ж изисква поне осем смени на посоката и главозамайващи движения във всички посоки. 

Е, нямаме представа на кого му е хрумнало всичко това, но определено заслужава аплодисменти и златна статуетка.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Кокос

Кокос

18.06.2022 | 04:51

Кокосова статуетка на Марица за глупостите с които ни занимава.

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?