Следвайте ни

Златен късмет за 4 зодии в понеделник, върви им по вода

viber icon

ОВЕН

Успешен ден, обещаващ значително количество свършена работа. Оставете в миналото страховете и съмненията в способностите си и действайте смело. Късметът днес е на ваша страна, така че може да рискувате. В такъв ден е добре да се захванете за нещо ново или да развиете стара идея.

ТЕЛЕЦ

Не лош ден. Ако положите усилия, може да го направите и успешен – да решите стари проблеми и да вкарате в ред делата си. Поради извънредни обстоятелства, ще ви се наложи да пренаредите ангажиментите си и да се заемете с несвойствени задачи. Подходете разумно, а не емоционално.

БЛИЗНАЦИ

Днес ви очаква много работа. За щастие, времето и силите ще ви стигнат. Не се опитвайте да следвате предварително съставения график – прекалено много ще бъдат неочакваните изненади и промени. По-добре е да импровизирате, като се стараете да използвате обстоятелствата за своите интереси.

РАК

Подходящ ден за общуване. Имате остра интуиция. Благодарение на нея, днес вие сте особено възприемчиви към чувствата на останалите и сте способни да отгатнете чуждите желания. Находчивостта ще ви помогне да постигнете напредък по проект, който сте започнали отдавна. 

ЛЪВ

Днес имате достатъчно фантазия и изобретателност, за да приключите с някои неприятни ангажименти. Неочаквани събития ще ви помогнат за постигането на поставените цели. Трябва да се възползвате от късмета и да реализирате и най- смелите си планове. Не се съмнявайте, че ще успеете.

ДЕВА

Ден със силни преживявания и приятни емоции. На вас това ви харесва и няма да помислите за спокойствие и усамотение. Няма да съжалявате, ако вземете участие в някаква увлекателна дейност. Може да организирате и нещо самостоятелно. Днес всичко ще ви се получава.

ВЕЗНИ

Избягвайте суетата и прибързаните решения, старайте се да съхраните спокойствието, каквото и да става. Денят изисква внимателност, съблюдаване на традициите и общоприетите правила. Добре е да не рискувате и да не участвате в съмнителни начинания. Пазете репутацията и тайните си.

СКОРПИОН

Добро време за старт на нови начинания, сложни и сериозни, изискващи творчески подход и нестандартен поглед. Вие истински се забавлявате и ще постигнете отлични резултати. Може да експериментирате, сами да търсите отговорите на сложни въпроси. Мислете върху дългосрочните планове.

СТРЕЛЕЦ 

Помнете, че всичко, което направите днес, ще бъде важно и за околните. Може да проектирате дългосрочно и да търсите подкрепа за идеите си. Не е изключено, на ваша страна да застанат влиятелни хора и благодарение на тяхната поддръжка да постигнете много. Не давайте напразни обещания. 

КОЗИРОГ

Преди да се захванете за нови начинания, колкото и интересни, важни и срочни да са, доведете до край старите. Това ще ви помогне да избегнете повторенията на старите грешки, а и неприятни разговори с хора, които са ви помагали. Непременно ще достигнете целите си, но по-бавно, отколкото сте очаквали.

ВОДОЛЕЙ

Многообещаващ ден. Достатъчни са съвсем малко усилия, за да получите блестящи резултати. Не бързайте да разказвате за своите постижения. Разумната сдържаност ще ви помогне да избегнете много проблеми. Вероятни са успехи в образованието – запомняте лесно и бързо намирате приложение на това, което знаете.  

РИБИ

Лесно ще намирате общ език с най-различни хора, ще помирявате спорещи, ще изглаждате отношения. Имате шанс за успех с проектите си, но трябва да се съсредоточите само върху един, като зарежете всички останали. Във всеки случай ще останете много доволни от труда си.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?