2374

Златен ден за 4 зодии, други две да внимават с решенията

ОВЕН

Не бързайте да започвате нови важни неща. Първата половина на деня е много по-подходяща за справяне с текущи задачи или за изпълнение на нещо, на което вече сте посветили не малко енергия. Следобедът е чудесно време да се свържете с тези, които харесвате. 

ТЕЛЕЦ

Не губете време в началото на деня. Това е много благоприятен период, който ще ви даде шанс да постигнете забележим успех и да се справяте с трудни ситуации. Но успехите едва ли ще бъдат лесни - ще трябва да положите доста усилия. Бъдете готови сами да взимате важни решения.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете упорити, днес без това едва ли ще е възможно да успеете. Денят ще бъде благоприятен за преговори, обсъждане на въпроси, свързани с работата. Ще получите страхотен съвет и ще успеете да привлечете подкрепата на влиятелни хора. Това не е най-добрият ден за транзакции и покупки. 

РАК

Денят ще донесе добри новини и интересни предложения. Бъдете готови за неочаквани събития. Може би заради тях ще се наложи и промяна на плановете ви. У дома ще има повече грижи от обикновено. Възможно е някой близък да се нуждае от вашата помощ. Насладете се на срещата с приятели. 

ЛЪВ

Днес, повече от обикновено, ще бъдете в светлината на прожекторите. Вашите думи и дела няма да останат незабелязани. Ще бъде полезно всички да видят на какво сте способни. Денят ще бъде много успешен във финансово отношение. Някои от вас ще намерят нов източник на доходи.

ДЕВА

Струва си да поемете инициативата в бизнес отношенията. Напомнете за себе си на тези, с които някога сте работили, помислете как можете да заинтересувате и други хора. Не са изключени и оферти, които ще ви отворят нови професионални хоризонти. Ако рискувате се заемете с нещо ново, ще спечелите. 

ВЕЗНИ

Опитайте се да не изпускате нервите си, дори ако усещате, че някой умишлено ви провокира, опитвайки се да ви ядоса. Способността да търсите консенсус в конфликтни ситуации, да се държите дипломатично и бързо да намирате подход към различни хора ще ви бъде много полезна. 

СКОРПИОН

Днес не са изключени интересни предложения за сътрудничество. Ако са направени от дългогодишни съюзници и доказани бизнес партньори, можете да се съгласите без много да мислите. Възможни са необичайни срещи и запознанства, които ще ви донесат положителни емоции.

СТРЕЛЕЦ

Струва си да се настроите за много проблеми от сутринта. Денят ви се очертава неспокоен, но благоприятен. Подходящ е за решаване на неприятни задачи. Ще успеете да намерите отговори на въпроси, които са озадачили мнозина. Някои от вас ще разберат как да игнорират дългогодишни врагове и да намерят нови съюзници. 

КОЗИРОГ

Бъдете търпеливи. Днес ще имате нужда от това. Не всичко ще се окаже така, както бихме искали. За да постигнете желания резултат, ще трябва да преодолеете доста трудности. С охота ще ви помогнат стари познати, доказани съюзници. Благодарение на тяхната подкрепа, вие ще се справите. 

ВОДОЛЕЙ

Днес наблегнете на сериозните дейности - ще имате шанс да ги завършите добре. Много от вас ще се възползват от това, което са научили и придобили като опит. Благодарение на това ще успеете да обезоръжите недоброжелатели. Вечерта разпуснете в компанията на любими хора. 

РИБИ

Действайте решително. По пътя си няма да имате непреодолими препятствия и определено ще постигнете целите си. С обичайната работа ще се справите лесно. Натрупаните знания ще ви позволят бързо да се ориентирате в нова ситуация. Денят ще бъде благоприятен по отношение на финансите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?