Следвайте ни

Зейнеб изплю камъчето! Ето какво разкри за семейството си

viber icon

Зейнеб неочаквано призна, че е сключила брак с бащата на детето си Стоян Балевски в новото видео в своя канал в youtube, пише hotarena. Брадърката категорично отрече да има проблеми със свекър и свекърва си и обясни, че двете семейства са изключително близки и са прекарали времето по време на изолацията плътно заедно. „Те са преживели много неща, живели са на различни места по света и нямат предразсъдъци“, обясни Зейнеб.

Тя трябваше да коментира различни публикации за себе си, за които призна, че не обръща внимание. Именно докато говореше за родителите на Балевски, телевизионерката натърти, че двамата вече официално са семейство, но не навлезе в подробностите за сватбата. „Благодарна съм на цялото семейство на Стоян, че ме прегърна с позитивизъм още от първия момент на нашето запознанство.

Ние вече сме официално семейство и сме в едни прекрасни отношения“, обясни красавицата, която дари Балевски с щерка. Тя е категорична, че изминалата година е сплотила фамилията повече от всякога. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Биби

Биби

02.03.2021 | 04:57

Тая пък кой я лансира, изобщо защо ни я пробутват да я гледаме. С Гала са големи лигли. Тази същата беше казала, че са я искали за турски сериал, но представете си - тя отказала. хе хе

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?