Следвайте ни

Зейнеб го направи с мъжа си... през стъкло

viber icon

Зейнеб Маджурова призна, че е много дисциплинирана и отдадена майка, особено в условията на карантина и затова позволява да се доближават до бебето й само след направен тест за наличието на коронавирус. Пред своята приятелка Гала, в интервю записано по-рано, бившата брадърка обясни, че дори родителите й и тези на бащата на дъщеричката й Мириам са се изследвали, преди да прегърнат внучето си.

Репортерката спазва и правилата за самоизолация и затова организирала рождения ден на мъжа си Стоян Балевски…през стъкло. Всичко поканени идвали в точно определен час, така че да не засекат с други гости, вдигали наздравица с предварително поставено шампанско и мезета, а рожденикът и красивата му жена ги гледали през голям френски прозорец, какъвто имат в баровската си къща.

Бившата репортерка на Гала роди преди година и половина, но само най-близките й хора са виждали дъщеря й Мириам. В интервюто за „На кафе“ тя дори отказа да разкрие защо е кръстила първородното си дете с това име, като само обясни, че това е много интимен въпрос, за който не иска да говори. Блондинката никога не е показвала детето заради страх от уроки и съображения за сигурност.

Близки до Маджурова твърдят, че тя открай време вярвала в уроки, „лоши очи” и други подобни суеверия. Това е една от причините да крие щерка си. Другата е свързана с бащата Стоян Балевски, който е милионерски наследник и не иска личният му живот да се превръща в риалити шоу. Говори се, че Зейнеб и дългогодишният й партньор са сключи брак още по време на бременността й. Сватбата била в тесен семеен кръг и без излишна показност.

Мечтите на Маджурова за пищна церемония така и не се осъществили. Името Мириам, което младите родители избраха за дъщеря си, е разновидност на традиционото Мария, има еврейски произход и означава „любима, желана”, пише HotNews.bg.

 

Коментари (1)

Ко си правиш

Ко си правиш

29.06.2020 | 16:31

Еееее то бива изврътянящина и лигощина, ама чак толкоз....... Мани мани.... През стъклото да дигаме наздравицаИзледване за корона вирос първо, после да видят внучето. Че то ако не е, на да ли щяха да искат да видят и ЛИГЛАТА......... Наздраве през стаклото на телефона

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?