49

Здравко от "Биг Брадър" разкри защо българите почиват в Гърция, а не на родното Черноморие

Един от най-култовите участници в „Биг брадър“, който стана и победител, Здравко Василев избухна срещу родното черноморие, макар че той самият развива бизнес в Приморско и като много други от този бранш разчита на краткия летен сезон. Но дори това не го спря да изтъкне плюсовете на почивката в Гърция за сметка на нашите морски курорти. Той се обърна към всички, които отново предпочетоха да изкарат лятната си почивка в Гърция и Турция, а не в България. :

Отговорите на въпроса защо българите избират Гърция !?


„- Казахте , че ще дойдете на нашето море ! Какво се случи !?
– Не знам защо другите хора избират Гърция за море, знам само за себе си. Не е заради самото море, въпреки че е тяхното е чисто и топло, заради спокойствието е. Там никой за никъде не бърза. Тишина също ми е важна. Няма сергии, няма луна парк, на плажа никой ни крещи, не псува, няма големи хотели. Времето спра и ти спираш и се прибираш в себе си, изчистваш се. И пак може да даваш любов.“

Коментарите бяха в същия дух, напрежението, манталитета шумотевицата не са предпоставки за отмора, пише vihrogon.bg.

Отношението към туристите Здравко, както и непарадирането с финансови успехи, гръмка музика отвсякъде и показно неспазване на законите от богоизбраните. Невъзможността за паркиране също.

Само с една разходка по центъра на Приморско, може да разбереш защо тези, които имат повече възможност, избират да почиват по Турция и Гърция. Просто, няма я тази цигания, която кара бедните туристи. Гледам ги по пейките махат кренвиршите, спят по колите на министерски съвет.. вместо за по – добро, става по – зле.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ники

Ники

17.07.2022 | 19:54

Добре че ретро риалити звездата ни го каза,че иначе надали ще сетим сами

Отговори
0 0
Сладка

Сладка

16.07.2022 | 09:27

Защото тука собствениците на хотели и ресторанти са боклуци. Не плащат редовно, не наемат хора лъжат за заплати и си веят байряка по екскурзии, докато персонала им работи по 16-18 Часа.Уморени и изтощени.

Отговори
26 0
Ъхъ

Ъхъ

15.07.2022 | 20:44

В Гърция собствениците на хотели и ресторанти работят от сутрин до вечер заедно с работниците, а не като при нас качват се на лъскавите си коли, пушат пури, показват марковите си телефони, дрехи и ланци. В Гърция плащаш, но получаваш качество, не като при нас - плащаш, а получаваш бо-клук. Не може да се сравняват двете дестинации нито с морето, нито с чистотата, нито с храната, нито с тишината и спокойствието.

Отговори
44 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?