Следвайте ни

Завръща се! Култова водеща превзема ефира на bTV СНИМКА

viber icon

Култова водеща Миглена Ангелова се завръща в ефира на bTV. 

Мадам "Искрено и лично" коментира актуални теми от деня тази седмица в компанията на спортния журналист Иван Боянов, Деси Стоянова и Александър Кадиев в "Преди обед".

Директният тон и точните думи, с които Миглена Ангелова обикновено назовава наболели въпроси от родната действителност, вече й гарантират зрителското внимание, пише бургас24.

Първата тема, която тя избра да коментира са социалните мрежи и влиянието им. "Седят едни хора в социалните мрежи и се жалват за това как хората си губят времето, как са скочили самоубийствата по света и т.н. Това, което винаги се случва, е, че се търси крайния виновен, който винаги спасява хората от мислене. Преди социалните мрежи за това бяха обвинявани телевизията, книгите...

Винаги трябва да има някой виновен за това, че не се грижиш достатъчно добре за детето си и за себе си. Смисълът на бизнеса е този - да зариби потребителите си. Съвременността трябва да развива критичното мислене и креативността на хората, независимо какви са технологиите", заяви Ангелова.
 

Коментари (4)

Ангел

Ангел

29.09.2020 | 19:16

Хахахааа , голямата водеща ...

Отговори
2 0
Млад зрител

Млад зрител

29.09.2020 | 09:58

Няма проблем ! Когато започне предаването с тази баба , ще сменя канала . Не съм длъжен да я гледам .

Отговори
3 0
hohoho

hohoho

29.09.2020 | 09:21

На старата чанта ѝ се услади бръщолевенето на глупости по телевизията пред баби и застаряващи домакини... Хак да ви е новото ма.лоумно и сълзливо "предаване"!!!!

Отговори
5 0
Стефка

Стефка

29.09.2020 | 08:56

Ужас ! Тъкмо бяхме я забравили ...

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?