71

Завист тресе "Игри на волята": Певецът Галин хвърлил око на Мирела, вижте я накъде поема

Мирела привличаше внимание и по време на участието ѝ в риалити формата, но се оказа, че има какво да покаже и след него

Терминът "мултикомпонентен играч" се наложи трайно в речника на участниците в "Игри на волята" този сезон. Негов "баща" се оказа Гого, който говореше за мъже от племето си, но ние съвсем успешно можем да го приложим и за Мирела, чиято комплексност не се изчерпва с възможностите ѝ на Арената.

Именно това ни доказа тя, като попя малко пред камерите на Vbox7. От разказите покрай песните стана ясно, че Мирела се е заела доста сериозно с пеенето и дори има музикален педагог, при когото ходи редовно и с желание.


Нещо повече - дори самият Галин бил хвърлил око на Мирела и вече виждал риалити звездата като поредното свежо попълнение в лейбъла си Alpha Music.


Мирела показа, че се справя доста успешно с англоезичните песни, а някои поп-фолк класики определено я затрудниха, пише fakti.bg . От видеото стана ясно още, че племето на Безстрашните са имали свой химн и това е "Отпусни се" на Фики.


"Всеки ден я пяхме и си танцувахме на нея в Стопанството", разказа тя, но и допълни, че никога не е слушала хита на пролет 2022 изцяло.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Алито от София

Алито от София

17.11.2022 | 18:50

Много добро, красиво и печено момиче, просто това е жена мечта, а що се отнася за Галин, той е безопасна игла, или по точно, леворез, жените покрай него са за парлама

Отговори
2 1
Диди

Диди

17.11.2022 | 18:48

За духовите инструменти таланта е по голям.

Отговори
0 0
Цецо

Цецо

17.11.2022 | 17:14

Снощи беше много забавно. Георги не може да бъде номиниран и заговорниците останаха като насра.ни.Виктория чак се разплака от злоба.Алекса отива на елиминации и дано не се върне. Най-сетне ще бъде разбита тази шайка, която изгони добри играчи и запази послушковците. Виктория може да свири на кавал с малката си уста.

Отговори
3 2
Кое око

Кое око

17.11.2022 | 14:57

Е хвърлил ляво или дясно ?.!!!!!

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?