Следвайте ни

Завидяха на наш министър, пиарката му втора на евроконкурс по красота 

viber icon

Пиарът в Министерството на икономиката Емилиана Маркова остана на крачка от победата в конкурса „Мисис Европа“. Красавицата от 11 години работи във ведомството на Лъчезар Борисов и казва, че безкрайно обича работата си. Майка е на две деца и е щастливо омъжена, обича да пише стихове.

Надпреварата се проведе онлайн. Всички участнички в конкурса трябваше да заснемат кратък филм, с който да представят себе си и страната си. За своето видео Емилиана бе избрала знакови места. Миската е снимана пред Народния театър с короната на „Мисис България“ и на морския бряг, облечена в традиционна българска носия. На перфектен английски език тя разказа за красотата на родината, традициите ни и постиженията на успелите българи.

Видеоклипът на българката се харесва много от онлайн потребителите, които започнаха да гласуват за нея и Емилиана бързо стига до финала на конкурса, а накрая спечели мястото на първа подгласничка. „Мисис Европа“ стана представителката на Украйна.

Красотата явно отваря много врати и във властта. Наскоро Мариета Захариева, която е бивш заместник-министър на младежта и спорта, стана Мисис България Европа. В момента тя се занимава с производство на хранителни добавки и пробиотици.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Трафик

Трафик

02.02.2021 | 17:03

И за това плащаме..... Освен блага и заплати и прекрасни госпожи....

Отговори
3 2
Хиалурон filler

Хиалурон filler

02.02.2021 | 20:59

Ще плащате, красотата иска скъпа поддръжка...

Отговори
2 2
Трафик

Трафик

02.02.2021 | 17:02

Да това е истината за PR- ките, за това и Божков набляга на Севда.... Поръчкови, изпълнителки!!! Нестандартни въпроси....

Отговори
6 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай