46
Следвайте ни

Завидя ли на Гала? Кремена Халваджиян взе шокиращо решение СНИМКИ

viber icon

Поразителна промяна в лицето на Кремена Халваджиян разбуни духовете в мрежата. В желанието си да съхрани младостта си бившата стилистка на предаването „На кафе” е задминала своята приятелка Гала по разкрасителни процедури. На 52-годишна възраст Кремена е решила да изглади бръчки и да се освежи, но меко казано е прекалила.

По лицето на Кремена Халваджиян напоследък не се забелязва нито едва бръчица, дори когато притежателката му се усмихва широко. Русокосата дама, която се беше оттеглила от публичните изяви в последните месеци, отвори ново заведение преди около 2 седмици. На партито за откриването му тя се бе спретнала доста шармантно в любимия си стил, според който бельото, нощниците и пижамите се носят на светски сбирки вместо официално облекло. Черната дантела на комбинезона, който бе облякла, обаче далеч не беше толкова впечатляваща, колкото изпънатото й като балон пред пръсване лице. Жената на Маги Халваджиян вероятно се е разкрасила специално за случая, но вместо ефект, е получила дефект от специалистите, на които е платила за услугата. Кожата й изглежда като напомпана. Според всеобщото мнение, притежателката й е изглеждала далеч по-добре в естествения си вид, пише „Уикенд”. 

Кремена Халваджиян доскоро бе известна с избягването на ботокса и хиалурона. Тя носеше с достойнство своите 52 години, като не изпадаше в крайности относно процедурите за подмладяване. Блондинката разчиташе на естествения си чар и това бе един от най-силните й козове. Какво се е случило сега, за да се откаже от тази своя житейска философия, не е известно. Но според повечето странични наблюдатели би било добре да се въздържа от подмладяващи процедури занапред.

Стари снимки на Кремена, на които между другото тя носи същото комбинезонче, което е облякла за откриването на заведението си, я показват във вида, който природата е избрала за нея в актуалната й възраст. По лицето й се виждат някои несъвършенства, но то е изразително и чаровно. На снимка с Гала и част от бившите панелисти в „На кафе”, където доскоро работеше госпожа Халваджиян, ясно се вижда разликата между нейното лице и това на Гала, която от години прави отчаяни опити да изгледа по-млада отколкото е в действителност. Сега вече и двете са еднакво подпухнали.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

АлаБала

АлаБала

27.10.2021 | 04:23

Винаги Кремена ми е приличала на травестит, а пък Гала на Мадам в Публичен дом...

Отговори
5 0
Сенси

Сенси

27.10.2021 | 03:18

Гала има несъразмерно с тялото голяма глава. Защо я подчертава още повече с букли?! Нали тази Кремена беше "специалист" по красота, стил и пр.?!

Отговори
4 1
Баба

Баба

26.10.2021 | 19:03

Няма ли да я махнете тая Гала

Отговори
5 1
Пепа

Пепа

25.10.2021 | 14:05

Две отвратителни дърти кранти. Лигли разчепени ,НОВА е дъното. Никой не гледа тая тъпа телевизия ! Сутрешния блок,новини,ралита 0000

Отговори
13 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?