Следвайте ни

Завещанието на Стефан Данаилов: Легендата помага на Влади и след смъртта си

viber icon

Благороден жест към сина си Владимир е направил преди смъртта си Стефан Данаилов. Приживе Ламбо предвидливо инвестирал 100 хиляди лева в инвестиционен влог, като идеята му била години наред Влади да печели от лихвите.

Сумите, които се натрупвали, не били никак малки. До момента обаче синът на великия актьор споделя, че не е пипнал и лев от завещанието на татко си. Въпреки това той имал опция по всяко време да изтегли парите и от банковите сметки на Стефан, както и тези от инвестиционния влог, и да се разпорежда с тях, както пожелае, тъй като е единствен негов законен наследник. Владимир обаче предпочитал да не ги пръска безцелно. В момента той все още е студент по медицина в Америка, но получава и заплащане като за стажант, а отскоро вече асистира в операции. Съпругата му Виктория пък е учителка по професия.

Засега синът на Ламбо се е насочил към специалността „Нефрология“, а по негови думи възнаграждението, което щял да получава, когато започнел да практикува вече като дипломиран лекар, щяло да бъде над 50 хиляди долара месечно. Очаква се още през тази есен той да завърши официално и да влиза в операционната зала като титуляр, пише "Ретро".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Юлия

Юлия

25.06.2021 | 10:39

Труди се момчето. Не разчита само на известните си родители. Де много да са като него, че съм се нагледала на некадърни дечица, изкачвайки се благодарение на мама и тате.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?