49

Завъртя му главата: Цитиридис си глътна граматиката пред бедрото на Прея

Певицата Прея се завърна в студиото на "Шоуто на Цитиридис", но този път като гост. От предаването цяла седмица анонсираха, че чернокожата изпълнителка най-после ще признае истината за напускането си от шоуто. 

 
 

Водещият Николаос Цитиридис я атакува с този въпрос, но тя се оплете и започна да шикалкави. Вместо това реши да разсее зрителите с голия си баджак, който не е манекенски и не е много удачно да се набива толкова в очите на зрителите. 

Прея така и не каза причината да напусне шоуто. "Ако тръгна да говоря, ще изрежете думите ми", засмя се тя. С това посече целия екип, че явно доста подбират какво точно да пуснат и чести режат думите на гостите си, за да направят по-голям рейтинг. И съответно оставят само изгодните за тях неща, всичко друго отива в коша. 

Така и не стана ясно какво е накарало Прея да се махне от шоуто, нито пък пожела да даде някакви съвети на своята заместничка Жаклин. Вместо това си призна, че все още е щастливо обвързана за гаджето, сгодили са се, но не мислят за сватба. Пошегува се в ефир, че все още си чуди как да направи така, че да даде по-малко пари за сватба, отколкото ще получи като подаръци, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Кокона

Кокона

09.05.2023 | 13:50

Ами човек трябва много да се съобразява! И пълните хора с вкус могат да са стилни!

Отговори
1 0
Леле,

Леле,

08.05.2023 | 07:59

какви телесна и не ги крие. Много е противна циганката.

Отговори
7 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?