49

Затвори устите на клюкарите! Ето какво направи Краси Радков с колата от "Капките"

След като през август се разрази скандал с колата, която Краси Радков спечели от "Като две капки вода", тя най-сетне е притежание на детската болница „Проф. Иван Митев“ ЕАД, пише HotNews.bg.
 
След като спечели финала на десетото юбилейно издание на "Капките" с блестящо превъплъщение в Емил Димитров и изпълни емблематичната му песен "Ако си дал", на Краси Радков му бяха връчени ключовете за автомобила. Тогава обаче се получи неловка ситуация на сцената, защото още преди комикът да обяви, че ще дари чисто новия автомобил на Педиатрията в София, водещият Герасим Георгиев-Геро го прекъсна с думите: "Краси, не можеш да кажеш това". Радков обаче му отговори, че не знае какво има право да казва и какво не, но е решил да я даде на детското лечебно заведение, защото трябва да помагаме, когато имаме възможност за това.

През август обаче лекари съобщиха, че дори не са виждали колата и явно Радков се е отказал от намерението си. Вчера обаче Радков в присъствието на нотариус връчи официално всички необходими документи и ключа за чисто новия "Форд Пума" на изпълнителния директор на лечебното заведение. От своя страна, д-р Здравков благодари за благородния жест, направен в името на децата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?