Следвайте ни

Затруднения за Девата, Рибите разпускат с лятна изненада

viber icon

Овен

Днес ще бъдете в непрекъснато движение, но няма да избягате от рутинната си работа. Развълнувани сте за нещо, но хората около вас не споделят ентусиазма ви. Не си правете прибързани заключения. Това може да доведе до конфликти. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемете.

Телец

Мислите твърде много за някои бъдещи планове, а това ви пречи да се фокусирате над случващото се около вас. Добре е днес да забавите темпото и да се огледате – ще намерите отговора на въпрос, който търсите от доста време. Ще получите интересно предложение.

Близнаци

Имате затруднения относно взимането на важно решение и днес е добър ден да преразгледате ситуацията. Ако имате нужда от помощ, направете допълнителна консултация. Не се притеснявайте, Ако ви я откажат, ще се справите и сами. Отделете време само за себе си.

Рак

Днес се погледнете от страни. Добре е да знаете как изглеждате и как звучите, за да знаете какво можете и искате да подобрите. Няма да изпитате затруднения докато изпълнявате задачите си, но ако е възможно, тръгнете по-рано от работа. Някой ще има нужда от помощта ви.

Лъв

Някой ще ви помоли за помощ, което ще развали плановете ви. Ще се наложи да пренасочите някои срещи, а част от задачите си да отложите за друг ден. Не се ядосвайте излишно. През следващите дни ще имате достатъчно време за всичко, така че се отзовете спокойно.

Дева

Опитвате се да разберете какво ви липсва, за да изпълните сегашната си цел и днес ще се натъкнете на нови затруднения. В този момент не е разумно да взимате пари назаем. Не се въвличайте в конфликти, не започвайте нищо ново и не взимайте важни решения. Насладете се на хобито си.

Везни

Невинаги можете да предвидите действията на близките си, но днес ще е очевидно какво иска някой. Дори и да не го разбирате напълно, бъдете до него и окажете помощта си. Ще проведете разговор, който ще бъде полезен и за двамата. Насладете се на приятната компания и атмосфера.

Скорпион

С колегите имате различни идеи за изпълнението на някакъв проект. Това ще довете до разгорещени спорове, които е възможно да преминат в конфликт. За да се успокои атмосферата, намерите компромисен вариант. Грижете се добре за здравето си – не прекалявайте с нищо.

Стрелец

Не е добре да разчитате само на околните, за да получите това, което искате. Твърде много подценявате себе си. Добре е днес да помислите за предложението, което сте получили наскоро. Знаете какво искате, така че не се колебайте. Доверете се на интуицията си.

Козирог

Денят е подходящ за делови срещи и пътувания. Смело може да започнете нови ангажименти, защото ще срещнете подкрепата на хората около вас. Ако някой ви потърси за съвет, не отбягвайте отговора. Кажете какво мислите, но по най-деликатния възможен начин. Отделете време за себе си.

Водолей

Всичко, което търсите, се намира пред вас – вие просто не го виждате. Добре е днес да обърнете повече внимание на детайлите. Бъдете по-смели и не се притеснявайте да поемете рискове. Рано или късно те ще се отплатят. Обърнете внимание на семейството си.

Риби

Ще се разсеете от притесненията си, заради групов проект на работното място. Изказвайте мнението си по въпросите, които ще трябва да решите и защитавайте позицията си. Не се налагайте и не взимайте едностранно решение. Очаква ви романтична вечер.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?