49

Засрами богаташите! Няма да повярвате какво сътвори Ани Салич на 20 км от София

Нова благородна инициатива е подела новинарката Ани Салич, пише "Ретро". Тв звездата не искала да се хвали публично с доброволческите си акции, но се е захванала да отвори социална кухня за бедни и болни.

Преди празниците журналистката посетила селата около София, за да раздаде пакети с хранителни провизии на хора в нужда. „Занесохме им малко храна, но ние не можем да заместим държавата. Някои са играли за „Славия“, друг е бил балетист, трети преподавател. Има и неуки, но всички ги обединява беднотията“, споделя за покъртителната гледка, на която се натъкнала на 20 км от центъра на столицата, Салич.

„Ще се опитам заедно с отец Орлин от Кладнишкия манастир след Нова година да започнем да готвим в социална кухня за трийсетина възрастни и хора с увреждания в Рударци, Драгичево и Кладница. Сама няма да се справя, но ще потърся помощ от приятели, кметовете на селата и на Перник, надявам се малко да помогне и държавата“, споделя пред близки тв звездата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Аз съм Цацарова ,а не Салич

Аз съм Цацарова ,а не Салич

12.01.2023 | 18:24

Поне недей да спекулираш с номенклтурното си досие . Изброените от теб групи хора би трябвало да получават пенсии - това е общото между тях . Искала си да станеш първа дама , ама не си се отдала на когото трябва !

Отговори
5 12
Впечатлен

Впечатлен

12.01.2023 | 12:50

Тази жена винаги ми е била симпатична. Поздравления и успех в начинанието!

Отговори
26 5
така лиИИИ ?

така лиИИИ ?

12.01.2023 | 11:07

ЗА ТОВА НЕ СЕ ТРЪБИ ПРОСТО ГО ПРАВИШ...И ДАЖЕ НИКОЙ НЕ РАЗБИРА ОСВЕН ТЕЗИ КОИТО ЩЕ СЕ НАХРАНЯТ....ДРУГОТО Е СУЕТА И ЛИЦЕМЕРИЕ...

Отговори
20 8
Гладен

Гладен

12.01.2023 | 12:45

Ако не се разчуе как ще привлече и други дарители? Браво на Ани Салич! Господ здраве да и дава за да продължи добрите си дела.

Отговори
26 3
така лиИИИ ?

така лиИИИ ?

12.01.2023 | 11:06

ИМА ПАРИ УГАЖДА СИ ! ЩЕ УГОДИ И НА НЯКОЙ ДРУГ БЕДЕН НЕ Е ЛОШО! МАЛКО ЛИ ОТКРАДНА ЦАЦАРОВ ЩЕ УДАРИ ЕДНО РАМО ЗА ПРЕД ХОРАТА НА ИЗГОРАТА СИ. СТАВАТ МИ СМЕШНИ С ТАЗИ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ЗАИГРАВАТ СЕ И СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА "ОСОБИ"!!!

Отговори
18 15

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?