4232

Защо Том Круз се е разделил с дъщерята на руски депутат? СНИМКА

Американският актьор Том Круз, който наскоро излизаше с рускинята Елсина Хайрова, неочаквано прекрати връзката си с нея по причина, съобщава Page Six.

Както вече ви съобщихме по-рано, след няколко месечна връзка, актьорът уж „изгуби интерес“ към своята 25-години по-млада любима, но се появиха нови подробности за истинската причина за раздялата.

Това, според медиите, е повлияно от бившия съпруг на Елсина, руският олигарх Дмитрий Цветков, който постоянно подчертаваше, че момичето обича парите, така че Том трябва да внимава и да пази портфейла си.

Екипът на актьора беше озадачен от подобни изказвания на бившия избраник на Хайрова. Затова, за да не се чуват постоянни критики към Круз, те го посъветваха да не бъде повод за дискусия сред руснаците.

„Те просто не искаха да си имат работа с бивш руски съпруг, който не спираше да повтаря нещо гадно на всеки няколко седмици“, каза вътрешен човек.

Елсина Хайрова е дъщеря на руския депутат Ринат Хайров. Говори се, че се е запознала с Том Круз миналия декември по време на парти в Мейфеър, пише LifeOnline.bg. Тогава двойката започна да се появява заедно на светски събития в Лондон, но не коментира официално връзката си.

По-късно се появи информация, че актьорът редовно нощува с Елсина и дори се среща с децата й от предишния брак. Но от края на февруари двойката вече не е заедно.

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?