49

Защо Рачков отлага сватбата с Анита? Истината от първо лице

Толкова юбилеи и сватби съм водил, сигурно затова не се и женя. Това признание направи актьорът Димитър Рачков в интервю за 24 часа.

Като си говорим с Краси Радков и други колеги за всички събития, които сме водили, стигаме до извода, че обущарят ходи бос. Присъствал съм на изключително големи тържества за 50-годишнини. Естествено, тогава бях 30-годишен и ми се струваше много далеч, но те, годините, се извъртяха. И не съм си представял какъв ще е моят юбилей, каза Рачков по повод годишнината, която му предстои съвсем скоро.

Комикът призна, че с годините се изморява все повече по време на участия и предавания.

Говорех си с Виктор Калев, да е жив и здрав, ние сме горе-долу набори, една или две години е по-голям от мене. И той същото ми казва. Годинките си оказват влияние, но така ще е, няма да става по-розово Гледам да си върша максимално добре работата. Колко успявам, вече е отделен въпрос. Аз съм честен, излизам и правя това, което мога. На някого ще се хареса, на друг - не, някои ще сложат знак плюс, други ще го оплюят, но това е част от пейзажа. Научил съм се", откровен е Рачков.

Пълния текст на интервюто четете ТУК

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?