2374
Следвайте ни

Защо издаваме звуци по време на секс?

viber icon

Ако сте гледали порно, ако сте фенове на сериала Бриджъртън или сте имали тънки стени в студентско общежитие, има голяма вероятност да сте запознати с начина, по който звучат стоновете по време на секс. Обикновено е кратко и ясно "Ъ", друг път е дълго и пронизително "ооооооооо", но всъщност във всеки един интимен вик има много повече, отколкото си мислим "на първо ухо".

Може би искaте да разтълкувате какво иска да ви каже със стенанията си партньора ви (или с гробното си мълчание, независимо от филмовите трикове, които му прилагате)? Може би искате да разберете защо вие самите изпитвате три пъти по-голямо удоволствие, когато крещите по време на секс? Е, днес ще загатнем какво се крие зад звуците на великата любовна симфония.

Защо хората издават звуци по време на секс?

Когато изпитваме удоволствие, започваме да губим контрол над телата си. Соматичната нервна система се "премества на задната седалка" и отказва да ни позволи да контролираме звуците, които излизат от устата ни. 

От друга страна, възможно е да стенем в опит да симулираме удоволствие. С други думи, понякога преувеличаваме, за да защитим егото на партньора си. 

Какво означават различните стенания в сексуалния акт?

Обикновено стонът е зелена светлина. Ако това, което вашият партньор прави, ви доставя удоволствие, вдигнете малко шум, за да му го покажете, че трябва да продължи да го прави! Толкова е просто: одобрителните възклицания са индикатор, че нещо върши работа, тишината е добър индикатор, че това не е така.

И все пак, добрата комуникация е на първо място. Понякога е за предпочитане да се уверите с думи, че всичко е наред, отколкото да се преструвате, че разбирате древния език на стенанията, пише Edna.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цвиля като кон

Цвиля като кон

16.09.2021 | 23:51

ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?