46

Защо Емануела на Андрей остана без цвете и честитка за 8 март

Доста скандално за по-голямата част от обществото ни мнение изрази Андрей Арнаудов. Продуцентът се включи в социалните мрежи навръх 8 март за да заяви, че в неговия дом празникът не се чества, както и да обясни причините за това.

Той разказа, че баба му и майка му никога не са харесвали 8 март, даже по времето на социализма. Още тогава те му обяснили причините. Така още от детството си Арнаудов явно е развил непоносимост към датата, обяснявайки го с идеологията и кича, свързани с празника.

Андрей добави още, че няма да подари цветя на жена си днес, защото предпочита да го прави във всеки друг ден в годината. Той се извини и на жените, които няма да поздрави на 8 март и ги призова да не му се сърдят за това. Все пък, макар и с известно неудоволствие, Арнаудов пожела честит празник на тези жени, които днес са щастливи и поддържат традицията на женския празник.

„Може и да ви изненада, но ние с Иван не сме един и същи човек. Например, той празнува 8 март, а аз – не!“, допълни Андрей. От профила на колегата му Иван Христов заваляха честитки и мили думи към майка му и към любимата жена Ирина.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Причината

Причината

10.03.2023 | 08:14

е, че жена му е мъж.

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?