Следвайте ни

Защо добрите мъже са самотни ПРИЧИНИ

viber icon

Вие сте твърде внимателни
Свикнали ли сте да се обвинявате, ако нещо се е объркало на романтична среща? Измъчвате се за лошо казана дума? Не забравяйте, че никой не е перфектен. И бъдете по-снизходителни към себе си. Малцина ще оценят желанието да бъдете добър винаги и навсякъде, но мнозина ще искат да се възползват от това.

Бързо се привързвате
Няма нищо добро да се привързваш твърде бързо към партньора си. Представете си само безкрайното чакане за телефонно обаждане, проверявате пощата си през пет минути, бомбардирате го със съобщения и т.н. И често не искате да се изправите пред истината и да си кажете, че обектът ви на желание абсолютно не е за вас. В резултат на това след всяка нова раздяла се оказвате с разбито сърце и трябва да започнете отначало.

Вие сте странен човек
Никой не казва, че трябва да си уговорите среща с терапевт, но някои от вашите странности са смущаващи и объркващи. Особено ако наскоро сте срещнали човек, с когото искате да прекарате живота си и той изпитва същото към вас. Да, всеки в нашия свят има право на себеизразяване, но не всеки възприема с гръм и трясък чуждите лудости и екстравагантност. Може би трябва да забавите темпото, с което ги слагате на масата?

Просто нямате късмет
Понякога се случва. Може би вашите прекрасни човешки качества привличат като магнит всички манипулатори, егоисти и други субекти, за които сериозна връзка с вас е последното нещо, което желаят. Не се отчайвайте. В противен случай рискувате да попаднете в омагьосан кръг, от който ще е почти невъзможно да излезете. Тук депресията е на един хвърлей разстояние. Не приемайте неуспеха във връзката като нещо, което ще ви преследва веднъж завинаги. Повярвайте ми, вашата сродна душа се разхожда някъде наблизо. И ще се срещнете в точното време на точното място.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?