Следвайте ни

Защо Слави все още издържа бившата си Мартина

Последната официална приятелка на Слави Трифонов все още преживявала на негов гръб. Макар преди да се разделят бившата танцьорка на „Магаданс“ Мартина Огнянова да не успяла да се облажи с огромни суми в сметките си, получила от водещия недвижимо имущество, от което прибирала пари и днес.

Докато били заедно, Слави купил на балерината от Варна луксозно жилище в затворен комплекс в баровския столичен квартал „Бояна“. Апартаментът бил над 100 квадрата и разполагал с огромна дневна, напълно оборудвана кухня, две спални, просторна баня, отделно перално помещение, както и веранда за релакс, писа „Ретро“.

Мебелите били поръчкови и внесени от чужбина, а цялата кооперация – газифицирана.

След раздялата с Трифонов Мартина се преместила да живее там. Днес обаче тя пребивава в кв. „Манастирски ливади“, заедно с новия си мъж.

Разходите им рязко се увеличили покрай двете им деца и затова балерината решила да отдаде апартамента от Слави под наем. Ежемесечно тя прибирала по 1000 лева за жилището и гаража към него, а Трифонов дори и не подозирал. Той нямало и как да й го отмъкне, тъй като по документи бил на нейно име.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?