Следвайте ни

Защо жените мразят сутиените

Перфектният сутиен – една мечта, която никога няма да се сбъдне..
Той трябва да бъде удобен, да прави гърдите по-големи и стегнати и да има хубав дизайн, но възможно ли е да имаме всичко това?

Никой мъж никога няма да разбере защо се налага сутиенът да се сменя в последния момент и как е възможно една жена да бъде толкова изнервена, защото й е неудобен и няма търпение да го свали. Ето кои са трите причини да мразиш сутиена:

1. Неудобен e

Много жени се оплакват от болки в гърдите или ребрата, след като цял ден са носили досадния сутиен. Защо изобщо продължават да слагат банели на всички модели, след като дамите масово ги махат?

Но за съжаление дори и без тях сутиенът си остава едно мъчително задължение. Ето защо всяка нормално жена бърза да се отърве от него в първия удобен случай, или най-добре – да излезе без него!

2. Вижда се

Купувате си рокля и с нетърпение я обичате за излизане, но сутиенът – вижда се.. И след като смените всички налични модели и се окаже, че никой не е достатъчно подходящ, остава да изберете по-малкото зло – борбата със силиконовите презрамки или.. друга рокля.

3. Удобният сутиен е грозен

В желанието си да носите нещо удобно, обикновено се оказва, че моделът не е особено привлекателен.

Хората няма как да знаят, че отдолу сте облекли грозен сутиен, който няма нищо общо с бикините, но на вас това не ви харесва.

Толкова е готино, когато сте сложили нещо секси, нали? За съжаление хубавите сутиени, за които сте дали куп пари си седят в шкафа и чакат.. специален повод.


Любопитно:


В началото на 20-ти век на мода са били корсетите. За да бъдат произвеждани се е използвал много метал.

Но по време на първата световна война той е необходим и властта не могла да си позволи разхищението му в текстилната промишленост. Тогава се появява умалената версия – сутиенът.

Източник: Teenproblem

 

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?