71

Зарязва ли Полина? Благой Георгиев със сензационен ход за оцеляване

Бившият ни футболен национал Благой Георгиев намери начин как да изкара сериозна сума пари.  Джизъса се гласи да участва в популярното предаване "Сървайвър". 

Благодарение на включването си в риалитито Георгиев ще се закрепи финансово, след като напоследък е позакъсал, издадоха негови близки, пише blitz.bg.

Джизъса отсега доволно потрива ръце, тъй като от включването си в риалитито ще изкара сериозна сума. 40-годишният Благой Георгиев се споразумял с продуцентите на "Сървайвър" да получи около 200 000 лева. 

 

Преговорите продължават, като засега той е казал "да". 

Поради ниския рейтинг на "Сървайвър" през миналия сезон, сега продуцентите канят доста известни личности. Финалният подбор на участниците ще е ясен до 15-ина дни. Снимките на риалитито отново ще бъдат далеч от България, а излъчването ще е след няколко месеца.  

Припомняме, че и друг футболист се пробва с успех в популярната игра. Победител в "Сървайвър: Камбоджа" преди време стана Ваня Джаферович. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Благохуй Георгиев

Благохуй Георгиев

29.11.2022 | 13:08

Защо вярвате на фалшиви новини, братя и сестри ? В никакъв "Сървайвър" няма да участвам ! Но , да кажем....тооопло, тооопло. Истината е следната. Продуценти подготвят ново риалити. Казва се "Спермайвър" . Група млади , красиви и образовани джентълмени като мен, отиваме на самотен остров. От едната страна сме мъжете, от другата -жените. 10 мъже и 10 жени от двете страни на острова, разделени. Целта е да открием жените и да ги осеменим. Ще има ДНК тестове , за да определим победителя. Който осемени най-много жени, получава голямата награда - златен Член (нетатуиран) и пожизненото звание- главен Спермайвър на Републиката. Аз просто съм поканен. Това е истината. Мир вам и на жените ви ! Искреено ваш - Благохуй Георгиев.

Отговори
6 1
Хайл

Хайл

29.11.2022 | 10:24

Кво ни занимавате с тази ошарена маймуна

Отговори
16 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?