3906

Заряза и новия мъж, и сина си! Блатечки ли ще гледа малкия Борил, ето къде хукна Диляна Попова

Заряза и новия мъж и сина си! Диляна Попова заминава за два месеца на далечна екзотична дестинация, където ще се снима новото приключенско шоу Островът на 100-те гривни

 

 

Красавицата, която ще води новото приключенско риалити на bTV „Островът на 100-те гривни“ заедно с Александър Сано, ще се раздели временно с любимия си - ресторантьора Лъчезар Захариев. 

 

 

Причината е, че заминава за два месеца на далечна екзотична дестинация, където ще се снима предаването. В него общо 30 участници ще изпитат възможностите си да оцеляват далеч от комфорта на цивилизацията, както и да създадат общество със свои собствени правила, в което най-голямото богатство е на ръцете им - гривната.

 

 

Сано и Попова ще са до тях през цялото време, за да покажат на зрителите най-интересните моменти по пътя на играчите към 300 000 лева - най-големият награден фонд, даван досега у нас в риалити формат.

 

Диляна обаче няма да може да прекара лятото на плаж „Перла“ с приятеля си, където той държи хитово заведение.

Любопитното е, че негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски - Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена, пише „Галерия“.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?