2374

Заровиха томахавките в "Преди обед": Деси и Сашо обявиха война на... СНИМКА

След като преди дни водещата на „Преди обед” по bTV Деси Стоянова предупреди зрителите да не се подвеждат по реклама за отслабване, която незаконно ползва нейна снимка и името ѝ, днес колегата ѝ Сашо Кадиев се включи в кампанията срещу измамите в интернет. Актьорът разказа за свой близък приятел, който „олекнал” с 1000 евро, след като се забъркал в онлайн схема.

Измамата била свързана с гледане на рекламни клипове онлайн, за което се плащало по 15 евро на ден. За да се докара този доход обаче трябвало да се приведе определена сума. След това въпросният акаунд, на който се превеждат просто изчезвал. „Предупредих приятеля си, че това просто не може да е вярно, той не ми повярва и акаунтът му изчезна”, разказа Кадиев.

Деси Стоянова пък заяви, че напоследък често се случва профили в социалните мрежи на нейни колеги да бъдат хаквани. След това от тях започвало да се бълват реклами за определена криптовалута.

Режисьорът Зоран Петровски, който е седмичен коментатор в студиото на „Преди обед” също сподели неприятен опит с откраднати снимки, които се ползват за реклама. Кадрите били на жена му, актрисата Силвия Петкова.

„Докладвах публикацията няколко пъти, но не изчезва”, каза победителят в „Сървайвър”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?