Следвайте ни

Заразен с COVID-19 провали "Откраднат живот"

viber icon

Снимките на сериала „Откраднат живот“ по Нова телевизия били временно прекратени. Причината е, че актьорите в новия сезон "Антитела", посветен на коронавируса, трябвало да се тестват за COVID-19, пише „Галерия“. Процедурата се наложила, след като изпълнителят на една от централните роли Владимир Пенев проявява симптоми на коронавирус.

Актьорът почувствал неразположение веднага след като приключил с драматичните кадри за епизода, в който неговият герой професор Асен Цонев преминава през изпитанието на заразата.Приятелите му се шегуват, че е дръпнал дявола за опашката, тъй като той сам пусна в социалните мрежи снимка от „Света Анастасия“, на която е омотан с разни тръбички. Карантината на Пенев скоро приключва, а самият той дори не е бил на легло, разказват негови колеги от продукцията.

Пенев винаги е бил абсолютно стриктен при спазването на мерките. След като през март и април той почти не излизаше от дома си, а дъщеря му Яна оставяше хранителните продукти пред вратата на апартамента му дори без да се види с него, през май екранният професор Цонев започна да дефилира с шлем. Той влизаше в магазините с ръкавици, през час дезинфекцираше ръцете си и поне по веднъж на ден почистваше повърхностите вкъщи. Снимките на „Откраднат живот“ продължиха от 26 август. Новите серии ще бъдат изпъстрени с конфликти между стари и нови врагове, с изумителни измерения на лекарския морал и с много любовни интриги.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Естет

Естет

27.08.2020 | 10:40

Бравооооо. Най-после спряха тази помиа.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?