46

Заради папараци: Хари и Меган на косъм от адска катастрофа като с Даяна

Зловещо припомняне на огромната трагедия с принцеса Даяна.

Принц Хари, Меган Маркъл и майка й са участвали в "почти катастрофално преследване с коли", включващо папараци. Това съобщи говорител на принца, цитиран от ББС.


Инцидентът се е случил, след като херцогът и херцогинята на Съсекс присъствали на церемония по награждаване в Ню Йорк във вторник.

 


В изявление говорителят на принца съобщи, че "безмилостното преследване" е продължило над два часа.

Той добави, че това е довело почти до сблъсъци с други шофьори на пътя, пешеходци и полицаи.

„Въпреки че да бъдеш публична личност идва с известен интерес от страна на обществеността, това никога не трябва да става за цената на ничия безопасност“, каза говорителят.

„Разпространението на тези снимки, предвид начините, по които са получени, насърчава силно натрапчива практика, която е опасна за всички участници“, допълни той.

Случилото се е зловещо припомняне на фаталния инцидент с майката на Хари, принцеса Даяна. Принцесата почина на 36-годишна възраст през 1997 г. За това бяха обвинени папараци, които са следили принцесата, докато тя е пътувала през Париж. При инцидента загинаха и приятелят на Даяна Доди Файед, както и шофьорът ѝ Анри Пол.

Хари, който е бил 12-годишен, когато принцеса Даяна умира, обяснява в мемоарите си "Резервен", че е искал "да мине през тунела" точно с "65 мили в час", след като майка му загива в катастрофа в Париж през 1997 г.

Той пише: "Точно тази скорост, с която според полицията се предполага, че се е движила колата на мама по време на катастрофата. "Не 120 мили в час, както първоначално съобщи пресата." 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Оффф боже

Оффф боже

18.05.2023 | 14:01

Пак ли за Хенри и тази полу бяла или полу негърка .

Отговори
1 1
Време

Време

18.05.2023 | 08:28

е М6 да се заеме и да ги прати при развратната Даяна.

Отговори
1 1
Западняк

Западняк

18.05.2023 | 04:43

Правят се на интересни, защото никой повече не им обръща внимание. Какво “безмилостно преследване”? Ако караш нормално никой не може да те преследва безмилостно. Болни мозъци!

Отговори
2 0

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”