Следвайте ни

Запомнящ се ден за една зодия, две други ще имат неприятности

viber icon

Добро утро, вече си знаете. Докато сипвате кафето, трябва да сте отвори хороскопа на "Марица". Желаем ви успешна седмица!

 

ОВЕН

Не всичко ще става лесно днес, но вие трябва да сте настоятелни и не се отказвате от замисленото. Новите задачи ще са сложни, но благодарение на опита и рутина си, ще се справите с всички трудности. Креативността също ще ви помогне, да намерите път към целите си.

 

ТЕЛЕЦ

Лесен и интересен ден. Отлично ще се справяте навсякъде, ще намирате верните отговори на въпроси, които са поставили хората около вас в затруднение. Не са изключени предложения за нова работа или дългосрочно сътрудничество. По-късно ще имате неочаквани срещи с хора, с които отдавна не сте виждали.

 

БЛИЗНАЦИ

Напрегнат ден. Ще се наложи да се занимавате не само с обичайните дела, но и със съвършено нови. Тъй като времето ви е ограничено, ще трябва да се учите в движение. Бързо ще постигнете първите успехи. Приятели също ще ви помагат. Очаквайте парични приходи.

 

РАК

Отличен делови ден. Имате шанс да сключите изгодни сделки. Преговорите ще вървят добре. Няма да ви е трудно да убедите околните в своите идеи. Възможно е да се появи и нов източник на доходи. Някои от вас ще получат предложения, с които ще се съгласят и няма да съжаляват за това. 

 

ЛЪВ

Началото на деня е вдъхновяващо. Ще имате много нови идеи, с които ще се заемете с голям ентусиазъм. Трудностите няма да ви плашат и ще намирате начини да преодолеете всички препятствия. Може да се заемете с решаването на някои практически въпроси, да въведете ред или да се избавите от ненужни вещи.

 

ДЕВА

Постарайте се да не се дразните от дреболии и да не обръщате внимание на досадните недоразумения. Спокойната атмосфера ще ви е повече от необходима. Може да започнете да реализирате част от идеите си веднага. Няма да ви е трудно да намерите партньори, а и приятелите с удоволствие ще ви помагат.

 

ВЕЗНИ

Ярък и запомнящ се ден. Откриват се много нови възможности в различни насоки. Постарайте се да се възползвате от всяка от тях. Импровизациите и експериментите ви са успешни. В работата ще ви върви, получавате и подкрепа от колегите. Днес с много хора намирате лесно общ език. 

 

СКОРПИОН 

Днес ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно и ще се наложи да мислите за много проблеми. Няма да се намери някой, който да се справи по-добре от вас, така че, действайте смело. Значителна част от деня ще посветите на решаването на чужди неуредици.

 

СТРЕЛЕЦ 

Успешен делови ден. Откриват се нови перспективи, но ги обмислете спокойно. Ще намерите начин да заработите добри пари и да сключите изгодни сделки. Не се отнасяте с парите лекомислено, избягвайте излишните харчове. Отношенията ви с близките ви са хармонични.

 

КОЗИРОГ

Сутринта ще започнете с проблеми и трудности. Това ще развали настроението ви и ще ви изнерви. Ще трябва да положите доста усилия, за да направите общуването с хората около вас, по-приятно. Отделете повече време за почивка и обмисляне на някои неприятни ситуации.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес ще намерите отговори на много въпроси, затруднявали ви дълго време. Не са изключени приятни запознанства, които да доведат до нови приятелски или романтични отношения. На мнозина правите добро впечатление. Може да се каже, че се харесвате на хората. 

 

РИБИ

Лесно общувате с околните. Добре разбирате от какво се нуждаят хора, които едва познавате. Може да възстановите делови или приятелски отношения, които са играли важна роля в живота ви преди. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси и изгодно приключване на сделки.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?