3906

Започнете лятото си щастливо! Китайски хороскоп за юни за всяка зодия

Зайците започват вълнуващ живот. През юни те ще успеят в работата, така че трябва да се пазите от завистливи хора. Конят е единствената зодия, която звездите съветват през юни да прояви здрав егоизъм

 

Въпреки астрологичната активност на юни, повечето от знаците на източния хороскоп ще го изживеят положително. Някои ще направят скок в кариерата. Възползвайте се от шансовете на месеца да започнете лятото си щастливо.

Плъх

През юни Плъхът ще изпита прилив на вдъхновение, който ще донесе успех и просперитет. За да стигнете първи до финала, ще ви трябва здрав разум и самообладание. Обърнете внимание на финансите си и останете в рамките на бюджета си. През юни се очакват семейни тържества, на които ще трябва да харчите пари за тоалети и подаръци.

Астрологът Bejan Daruwalla препоръчва участие в нови проекти, които са добри за учене, но не и за инвестиране и печелене на пари. Разширете социалния си кръг и намерете приятели и бизнес партньори. До края на месеца Плъхът ще бъде щастлив, но уморен, така че няма да може да оцени пълния обхват на постиженията си.

Бик/Вол

Бикът ще бъде подпомогнат от търпение и такт, които са му присъщи по природа. Въпреки поредицата от предизвикателства, финалът на юни ще зарадва и изненада с приятни изненади. Спазвайте обещанията си, не потъвайте в дългове или задължения. Използвайте креативността си, за да развивате кариерата си лесно и активно. Очакват се бонуси и благодарности за труда.

Търсете съюзници сред колеги и приятели. Според китайския календар на съдбата, сега за Бика е по-лесно да създава приятели, отколкото да изгражда връзки. В отношенията бъдете коректни и грижовни, но не забравяйте за себе си и своите интереси.

Тигър

Тъй като Тигърът свърши страхотна работа през май, може да почива през юни. Очакват се плащания и бонуси за предварително свършена работа. Планирайте всичките си начинания за средата на лятото. Сега можете да покажете талантите си, да излезете на сцената, да се покажете в целия си блясък пред публиката.

През юни, както отбелязва астрологичното издание GaneshaSpeaks, свободните Тигри ще се покажат в най-добра светлина пред потенциални партньори. За да предотвратите желанието да привлечете вниманието да надхвърли здравия разум, бъдете сдържани и позволете на другите да направят първата крачка.

Заек

Зайците започват вълнуващ живот. През юни те ще успеят в работата, така че трябва да се пазите от завистливи хора. Не реагирайте на критика и се стремете към вътрешен баланс. През юни ще се отворят вратите към нови знания и възможности за кариера.

Вероятни са пътувания, пътувания и духовно израстване. Очаквайте солидни парични потоци. В отношенията цари реципрочност. Свободните Зайци ще се съсредоточат върху себе си и със смяна на имиджа и стила на облекло ще привлекат нова любов.

Дракон

Драконът не е в списъка на късметлиите през юни. Той ще трябва да покаже характер в кариерата и междуличностните конфронтации. Успехите ще покажат колко много е постигнато през тази година. Трябва да запазите спокойствие и да се управлявате.

Важно е да преговаряте в една връзка. Тези, които са обвързани, ще могат да правят съвместни планове за 2-3 години напред. Много Дракони ще имат нови партньори, приятели, съюзници и покровители.

Змия

Змията ще попадне във водовъртеж от събития. Ще има много бизнес, преговори и движение. За да избегнете замайване, правете почивки и си дайте почивка. Трябва да харчите пари разумно и да останете в рамките на бюджета си. Отношенията с партньорите ще бъдат приятни. Те могат да станат още по-добри, ако прекарвате повече време заедно и отидете на пътешествие.

Това е подходящ момент за планиране на раждането на дете. Има риск от обостряне на хронични заболявания, но той може да бъде намален, ако се подложите на своевременен преглед и се грижите за себе си.

 

Кон

Конят е единствената зодия, която звездите съветват през юни да прояви здрав егоизъм. Самолюбието е в основата на нейния успех. За да предотвратите дребните проблеми в работата, които да предизвикат раздразнение, съсредоточете се върху положителното. Не оставайте до късно на работа, коригирайте графика си за сън и отделяйте повече време на хобита.

В личния живот на Коня вероятно има смесени чувства. Някои ще имат късмета да запазят и укрепят съюза, но много ще се разделят с партньора си. Стремете се към мирно приключване.

Коза

Козата я очакват приятни изненади. Те ще се отнасят до самореализация и дългоочаквани новини. Някой разбира за бременност, подписва нов договор или получава виза. Късметлии са тези, които гледат на живота като дете на бонбон.

Вероятни са щедри парични постъпления, плащания и подаръци. Големите покупки ще донесат ползи. Купете това, което ще ви свърши работа по-късно. Разрешете имуществени спорове с роднини. Не се страхувайте да изразите желанията си пред партньора си.

Маймуна

През юни на Маймуната й предстоят пътувания, почивки, срещи и кратки пътувания в приятна компания. Всички трудности ще бъдат решени сами или Маймуната ще бъде подпомогната от приятели. Повечето работни задачи ще бъдат отложени за юли. Финансовото състояние е стабилно и предвидимо.

Тези, които искат да организират пасивен доход за себе си, ще могат да направят това през юни. Монетизирайте хобито си и можете да правите прилични пари. Не забравяйте за рекламата в социалните мрежи. Всичко е наред в семейството и в романтичните отношения.

Петел

Петлите ще имат много сили и енергия, за да превърнат юни в успешен и продуктивен месец. Фокусът е на семейни и лични отношения, но ще има с какво да се гордеете и в работата. Дипломатичността и спокойствието ще помогнат за разрешаването на всякакви конфликти. През лятото можете да започнете дългосрочно обучение. Ще бъде лесно и приятно.

Колегите и дългогодишните съюзници ще ви помогнат да се справите с всякакъв обем работа. Съсредоточете се върху работата в екип. У дома бъдете твърди в решенията си, а на работа - максимално гъвкави.

Куче

През юни Кучето уверено и спокойно ще върви към основните цели, които си е поставил за годината. Нейният растеж и професионално развитие ще се случи през целия месец. Това ще бъде отбелязано и от колегите, и от ръководството. Много представители на знака ще получат признание, благодарност и парични бонуси.

В личния живот не всичко ще върви лесно. Ако не се спре, малка кавга ще се превърне в голям разрив. За да не провокирате партньора си, по-добре насочете енергията и вниманието си към себе си. Духовните практики ще помогнат за гасенето на огъня.

Свиня/Прасе

Прасето е в период на рестартиране. Почивка, ваканция или кратки отпуски ще бъдат от полза за тялото и ума. Тези, които са искали да инвестират за дивиденти, могат да го направят през юни.

В ежедневието ви очаква досадна рутина: някой завършва ремонт, докато други преглеждат стари неща и ги раздават на приятели. Всяка дейност, която е насочена към повишаване на комфорта на живот е добре дошла. Не пестете и купувайте неща, на които отдавна сте хвърлили око.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?