Заплатата на Биляна Гавазова в сутрешния блок ще ви смае

Биляна Гавазова, която пое стола на Антон Хекимян в сутрешния блок на бТВ, ще се разписва срещу огромната сума от 7 хиляди лева всеки месец.

Позицията и на водеща на рубриката "Чети етикета" и носеше далече по-скромни доходи.. Тя вече има опит, тъй като преди години бе екранна партньорка на настоящия си директор Хекимян. Именно близките им отношения и приятелството им извън телевизията спомогнало Антон да избере точно нея измежду стотиците кандидати за апетитната позиция.

Тв половинката на Гавазов - Златимир Йовчев, засега щял да се разписва срещу значително по-ниска от нейната заплата, тъй като не е толкова популярно лице, макар да има опит във воденето на сутрешни предавания и новини в БНТ, BIT и България от ер. 

Биляна е пословична в гилдията с амбицията и кариеризма си. Мъжът й Тодор приел повишението със смесени чувства, тъй като вече щяла да отсъства много повече от дома им и съответно грижите около сина им Алек щели да паднат върху неговите плещи.

По решение на Хекимян, "Тази сутрин" вече започва в 6 часа, което значи, че Биляна трябва да е на линия поне в 5, т.е. да напуска дома си най-късно в 4 сутринта. Работният й ден пък приключва в късния следобед, когато са свършили всички оперативки. 

Заради това плановете й за втора бременност са напълно осуетени. Тази година тя ще навърши 40 години у вече не разполага с много време да сбъдне мечтата си да стане майка отново, особено с новия натоварен график, пише Ретро.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?