3906

Заложи си мустака за 100 бона! Ники Кънчев наточи бръснача и...

Заложи си мустака за 100 бона!* Ники Кънчев наточи бръснача и...

 

Пореден участник, седнал на стола на богатството в "Стани богат" кара водещия Ники Кънчев да се озадачи до такава степен, че да хвърли повече от неочаквана провокация по негов адрес.

 

 

В случая обаче, провокацията е с градивен характер, тъй като пред очите му седна специалистът в сферата на финансовите технологии и футболни науки Михаил Геновски, чийто дълъг извит мустак събра погледа на всички, не само на Ники Кънчев.

Участникът без малко да прибере чек за 3 бона от "Стани богат", но, както се казва, малко не му достигна - един верен отговор!

"Стигнеш ли до 100 000 лв., ще махнеш мустака!", предизвика го обаче още в самото начало на играта му Ники Кънчев. И Михаил се съгласи. В крайна сметка той не отговори на деветия въпрос за 3000 лв., който гласеше:

"В памет на коя личност на 21 юли 1937 г. радиостанциите по света спират предаванията за 2 минути?", с възможни отговори: А: Томас Едисон, B: Гулиелмо Маркони, C: Крал Едуард VII и D: Теодор Рузвелт.

В крайна сметка Михаил Геновски си тръгна само с 500 лева от шоуто. "Поне остана с мустака си", пошегува се Кънчев, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?