49

Закъса ли при Слави? Ето колко пари ще вземат Краси Радков и жена му в "Един за друг"

Комикът от "Шоуто на Слави" със сигурност е любимец на зрителите и ще бъде много интересно за тях да надникнат в личния му свят

"Скромен" за телевизионните стандарти хонорар ще получат  Краси Радков и съпругата му Станислава за участието си в предаването "Един за друг".

Звездното семейство, което дълги години пазеше в тайна личния си живот, влиза в риалити шоуто за двойки, за да разкрие подробности за отношенията си срещу сумата от около 20 000 лева, пише hotarena.net. Макар договорът им с продукцията да се пази в тайна, хора от екипа издадоха сумата, която далеч не е внушителна.

Освен участници двамата си и ко-водещи и ще помагат на Емил Чолаков. Те са и единствените влюбени, които ще получат хонорар заради звездния си статут. Той обаче не може да се сравнява с възнагражденията за други формати. Причината е, че предаването е с по-малък бюджет тази година. За сравнение водещият Емо Чолаков в началото е започнал разговори за сумата от 35 000 лева, но впоследствие тя е намаляла значително. Затова Станислава и Краси се задоволяват със сумата, която е в пъти по-малка от заработеното от Радков в "Капките".

Самият комик не бе открит за коментар, а от предаването категорично отказаха да кажат каквото и да било за възнаграждението на участниците и водещите. Семейството на Радков приело предизвикателството не толкова заради парите, колкото за да осигури изява на Станислава. Блондинката от години се пробва и като водеща, и като актриса, но така и няма сериозен ангажимент. След раждането на сина им Теодор, който е дълго чакано дете, Радкова се посвещава на майчинството. Сега обаче е готова да поеме ново предизвикателство и си търси бъдещи проекти. "Зрителите не са виждали толкова много любов. Първото доказателство са звездното семейство, което ще бъде част от новия сезон. Краси и Станислава са живият пример, че силата на чувствата може да устои на времето и житейските обрати. Очаквайте големи изненади, започваме в месеца на любовта", сподели вече водещият на предаването Емо Чолаков. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?