71

Закъса го след развода: Въргала движи със стара кола и млада жена, но си брои стотинките

Влади Въргала не си взе поука през всичките тези години. Все няма пари и продължава да тъне в дългове. Това му коства брака, но той и тогава не се трогна, пише Crimesbg.com. 

Комикът – режисьор от няколко седмици има нова кола, но не истински нова, каквато карат повечето известни личности, а просто си я е купил сега. Става въпрос за модел „Тойота Корола Версо”.

Автомобилът е много хубав, но за преди 15 години. Сега е като една ретро кола, но явно Въргала няма пари за нещо по-ново.

Очевидно Влади продължава да тъне в парични проблеми. Доказателство за това е, че даже не може да си плати паркинга, където паркира колата си. Очевидци твърдят, че се е наложило негов приятел, който е бил с него, да плати и за своята, и за неговата кола.

 

Актьорът изживя много силни парични трусове. Преди години тегли кредит, който не успя да върне и се наложи да участва във „ВИП Брадър”, за да си върне борчовете. Там пък стана за посмешище, след като се наложи да търси съжалението на зрителите, за да спечели формата.

След предаването Влади продължи с кредитите и това доведе до развода с жена му Силвия. Впусна се в нови връзки, но безпаричието продължава да го преследва и в наши дни.

Въргала и до днес носи дрехите си отпреди 10-15 години, което е показателно за финансовото му състояние. Той се разхожда съвсем неглиже, с ретро палто и най-обикновени дънки, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Да попитам любовника на ДУЦК

Да попитам любовника на ДУЦК

07.01.2023 | 17:27

Какво,, харесва,, на старата си кола,ауспуха ли, отвора за бензин ли или седалката, боже ужасссс и с палка за мухи, бих та цапардасола с кеф....!?

Отговори
1 2
Влади - Въргалата

Влади - Въргалата

07.01.2023 | 15:54

Алоуууу, компанията. Добре сте ме нахранили. Продължавайте дребни, жалки душици. Шапката не можете да ми накривите, камо ли да ми стъпите на малкия пръст. Долна, завистлива паплач.

Отговори
4 1
Бай  иван, ще бъде забравен и той като джексън

Бай иван, ще бъде забравен и той като джексън

07.01.2023 | 15:13

Въргал, търси богата баба от махалата....!

Отговори
2 2
СТАВИЙСКИ

СТАВИЙСКИ

07.01.2023 | 14:53

НЕМА ЛИ ДА ГО СЪДИТЕ ПАК ЗА НЕКОЛКО МИЛИОНА? С БАЩА И :) КЪДЕ Е МАНУЕЛА ГОРО СОВА????????????????????????????????????????????????????????

Отговори
1 2
МАНУЕЛА ГОРСОВА МОЛИ ЗА ПОМОЩ!

МАНУЕЛА ГОРСОВА МОЛИ ЗА ПОМОЩ!

07.01.2023 | 14:50

10-20 ЛВ КОЙ КОЛКОТО ДАДЕ :)

Отговори
1 2
ПАРИТЕ ЗА МАНУЕЛА ГОРСОВА

ПАРИТЕ ЗА МАНУЕЛА ГОРСОВА

07.01.2023 | 14:49

КОИТО ОТКРДАНАХА ЗАЕДНО С БАЩА И СВЪРШИХА ЛИ? :) Я ПУСНЕТЕ ПАК ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА :)

Отговори
2 2
Пичага

Пичага

07.01.2023 | 14:22

Пропаднал пиянка.

Отговори
2 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?