71

Закъса го: Колеги търсят гадже на "новия ерген" Филип Буков

Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Павел Иванов или с други думи актьорите от "Татковци" са се заели с трудната задача да намерят гадже на колегата си Филип Буков. Актьорите приеха като кауза търсенето на половинка на спрягания за новия "Ерген".

Звездният квартет играе комедийното представление "Петък вечер". При последното си гостуване във Варна момчетата обявиха, че очакват всички кандидатки за сърцето на Буков на парти след представлението. Уж на шега триото заяви, че чака самотните девойки да се открият и да дойдат да впечатляват сексапилния Филип. Чаровникът не се дърпа, даже напротив, сам се промотира, писа "България Днес".

Филип е един от най-желаните родни ергени. Той стана особено популярен след участието си в сериала "Татковци". Именно на снимачната площадка той се сближава с Пъдев, Дойчев и Иванов, които после се превръщат в негови лични купидони.


Напоследък името на талантливия актьор от класа на Стефан Данаилов се спряга и за друга роля. Тази на кандидат за следващия сезон на "Ергенът". След като в интернет пространството се появиха предположения, че Филип ще бъде следващият мачо в предаването, той беше атакуван от въпроси и покани. Буков често отговаря на почитателките си дали би се включил в подобно предаване.


"Този слух тръгна от едни сторита в инстаграм. Тъй като събужда голям интерес, ще взема да проуча как стоят нещата и да се кандидатирам за следващия сезон", признава Буков.

Актьорът, който изгря на малкия екран с ролята си в "Откраднат живот", иска да замине в чужбина.

"Много пъти съм мислил да замина. Търся варианти да се реализирам и в чужбина. Удаде ли ми се възможност, веднага я грабвам", категоричен е талантливият и сексапилен артист.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

16.06.2022 | 07:01

Ко са занимават сас глупусти тез ауктьорчета.. да идват тука у махалата и одма ша намерят мума за тоз мераклия. Кеф им руси, чернукоси, сас кармазъ цвят на кусата, ниски високи тънки дебели и тратлести муми. Сичкити са ут сой, сас криминалну миналу, ама неусаждани щот нищу ни са е дуказало. Могат да готвят, чистят, перат, да гледат чавета, млади са-на пу 23-25 гудини, а някуи имат и внуци, ама ко ут туй.

Отговори
0 0
Той

Той

16.06.2022 | 00:46

е ге.й, при това от лигавите. На нищо не прилича.

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?