Следвайте ни

Загуба в ефира! Коронавирусът спря хитово шоу на Нова

viber icon

Пандемията от коронавирус удари целия свят и жертва на обстоятелствата стана и едно от най-хитовите предавания на Нова тв "Хелс Китчън", чийто водещ шеф Виктор Ангелов ще страда най-много от тази ситуация.

На практика заради продължаващите противоепидемични мерки в страната кулинарната надпревара засега няма как да стартира с новия си сезон.

С липсата на "Хелс Китчън", която стана ясна преди броени дни, след като от медията обявиха официално пролетната си програма, и шеф Виктор Ангелов остава без телевизионната си кариера, която иначе вървеше в доста добри темпове. 

Както става ясно - причината готварското риалити да не присъства в програмата, съвсем не е нисък рейтинг, а в случая невъзможност да бъде снимано в условията на пандемия. Все още не става ясно кога ще можем отново да видим шеф Ангелов и "Хелс Китчън" отново на екран.

За да запълнят дупката от липсата на кулинарното шоу, от Нова тв слагат "Един за друг" с Емо Чолаков, което ще се явява и пряк конкурент на "Мастършеф" и "Бригада нов дом" по конкурентната bTV, излъчвани в същия часови интервал, пише "Уикенд".

Аналогично на "Хелс Китчън" и "Кошмари в кухнята" с шеф Иван Манчев няма да изгрее с новия си сезон на тв небосклона - поне не, докато противоепидемичните мерки са в сила.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай