3906

Загази здраво! Ето колко години затвор грозят мъжа на Мария Игнатова

Загази здраво! Ето колко години затвор грозят мъжа на Мария Игнатова

 

Ивайло Цветков-Нойзи го закъса! Кръвна проба го заковава. Изследването показва, че коментаторът е бил зад волана с 2,52 промила алкохол в кръвта на 17 ноември миналата година. Това пише „Ретро“, позовавайки се на източници в Софийската районна прокуратура.

Съдбата на Нойзи може да претърпи рязък обрат, защото се оказва, че е бил доста по-пиян, отколкото си мислеха разследващите. Когато журналистът бе задържан в 2 часа след полунощ в кв. Драгалевци, дрегерът отчита малко над 2 промила алкохол в кръвта му. Тогава любимият на Мария Игнатова бе арестуван за 24 часа, а впоследствие е освободен срещу нечуваната досега гаранция за такова нарушение -15 бона.

Софийската районна прокуратура иска такава голяма сума за гаранцията на Нойзи, защото промилите са много високи, а и заради направена проверка на имотното състояние на журналиста, което е показало, че не му е проблем да даде такава сума за свободата си.

Нойзи не се противи и дава кръвна проба, когато Темида го изисква. Докато се чака да стане готова експертизата, сгафилата ВИП персона се извини за поведението си и обеща повече да не прави така, като в същото време обжалва голямата си парична гаранция. Софийският районен съд се съгласява, че сумата е прекалено висока и намалява гаранцията на 3 хилядарки. Решението на Темида е още миналата година.

В момента обвинението срещу Цветков е прецизирано, тоест е изменено заради новопостъпилата информация пред прокуратурата. Това означава, че има вероятност Нойзи да тръгне по стъпките на шеф Токев и да бъде пратен в затвора елек режим в Казичене. По закон Нойзи го грозят от една до три години решетки и глоба от двеста до хиляда лева.

Запознати с разследването смятат, че Нойзи няма да стигне до затвора. Това е така, защото това е първото провинение на журналиста. Най-вероятно Цветков ще отърве кожата с глоба, която ще е в горната граница - около 1000 лева и с условна присъда. Ако обаче стъпи отново накриво, без каквото и да е било съмнение, съдбата ще му е като на шеф Токев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ямболското Гоче - един Букър обслужващ персонал

Ямболското Гоче - един Букър обслужващ персонал

19.01.2024 | 16:14

Ножът ни паркете, патриотизма ни шорошляшки!

Отговори
1 0
Психодесният Тити

Психодесният Тити

19.01.2024 | 16:12

Ние от умнокрасивитета не бием жени и не караме пили, дрогирани, не!

Отговори
0 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?