1939

Задминаха Гущерови: Благо и Поли се къпят лукс, няма да повярвате какво има под елхата им

Младото семейство Георгиеви тази година явно много е слушало, защото под елхата им има невероятно изобилие от луксозни подаръци

Благо Джизъса и Полина се похвалиха с безброй маркови торбички под елхата. „Диор“, „Шанел“, „Врсаче“, „Клое“, „Прада“ и цели четири кутии „Луи Вютон“ са само малка част от подаръците между влюбените гълъбчета, видя Lupa.bg. На подаръците им може да завиди дори Светлана Гущерова и мъжът ѝ Християн, които също се къпят в лукс.„Поли и Благо си пазят чинно пликчетата и торбичките от години, или на Полито мама и тати са много ларж?“, „Менте до менте са Джисъсови, тези марки в такива торбички не се продават. Излагат се направо“ – коментират ги в социалните мрежи потребители, запознати с финансовото състояние на двойката.


Както е известно, Благой инвестира всичките си пари в нов бизнес и едва ли са останали излишни около 20 000 лева, на колкото се оценяват пликчетата с маркови армагани под елхата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Влади

Влади

04.01.2023 | 11:14

Тоя търтей нищо не е купил !

Отговори
0 0
Що ни

Що ни

31.12.2022 | 18:16

Занимавате с Тея хорица и аз незнам само ни дразните как живеят какво ще си подарят .

Отговори
15 0
Джинги би

Джинги би

31.12.2022 | 16:39

Хахаха с старите торби нови подаръци даже може и да не са пълни всичките

Отговори
19 3
Лидия

Лидия

01.01.2023 | 08:53

Незнайно защо се занимавате с тъпотии.Нямате си работа,нямате проблеми и за това бълвате злъч.въобще не ме интересува това семейство.публикувайте нещо красиво и умно.

Отговори
18 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?