49

Задкулисни договорки в "Игри на волята": Нагласена ли е победата на Алекса?

Победата на Алекса в "Игри на волята" не се хареса на зрителите. Те смятат, че тази година любимците на зрителите са незаслужено ощетени, а продукцията е бутала Алекса към финала още от самото начало. 

В официалната страница на "Игри на волята" има повече негативни емотиконки за победителя Алекса, отколкото положителни. Най-наблюдателните фенове на формата са категорични, че Алекса е има голяма преднина в последната битка срещу останалите финалисти. И не става въпрос само за купеното от него предимство с изкараните грошове, а за подпомагане от страна на продукцията.

На голяма част от хората пред малкия екран им е направило впечатление, че Алекса се справи изключително бързо и с двата пъзела на финала. Позозрително бързо. "Личи си, че не вижда пъзела за първи път. Гаранция давам, че го е редил няколко пъти преди това, без да знаят останалите участници, с което са му дали нижната преднина", гласи един от коментарите. 

Оказва се, че Алекса още от самото начало е знаел, че ще бъде победител и това обяснява цялостното му поведение през целия сезон, безграничното самочувствие и изтъкване пред останалите. Неговата половинка Елица се била изпуснала пред нейното племе, че тя няма да напусне играта, докато не се съберат с Алекса в едно племе. Такава им е договорката с продукцията. 

Тук изниква въпросът: "От къде е знаела, че Алекса ще пребори останалите резерви и че ще отиде точно в нейното племе". Отговорът е лесен: "Всичко е предварителен сценарий". Помните ли, когато в началото Алекса реши да се откаже от възможността да се слее с племената ив место това взе доста грошове, които иползва в псоледната битка и благодарение на тях си извоюва победата?! Ами, да. Още тогава е започнал сценарият с подготовката той да бъде победител, а продукцията винаги въртеше така нещата, че да успява да се добута до финала.

Зрителите на шоуто са бесни и от факта, че за втора поредна година победата отива в ръцете на чужденец. Припомняме, че миналата година за победител бе обявен Андрей от Казахстан. "Не е честно, че готините и наситина добри играчи отпадат рано, а продукцията бута по-слабите и тези, които не играят честно. Гого, Филип и Георги заслужаваха повече победата от Алекса", гневят се в мрежата, цитирани от show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
18 коментара
Без име

Без име

01.12.2022 | 14:15

Чета само негативизъм! Не всичко е само сила и мускули, нужен е и акъл. Според мен победителят си е заслужил победата и стига се говори за спекулации и нагласена игра…

Отговори
2 7
Грубер

Грубер

01.12.2022 | 08:23

Аз не познавам някой който да гледа това .

Отговори
3 1
Джо Б.

Джо Б.

01.12.2022 | 01:25

Първо статията е подвеждаща. Второ, най-подготвеният физически играч беше Филип. Три години се е готвил и на финала водеше, но пъзелът го забави. Алекса нямаше въздух на последните две битки и след финала сподели, че не се е готвил преди игрите. Финалната битка беше тежка, мъжка и справедлива. Алекса навакса с пъзела и победата му е заслужена.

Отговори
13 6
Ави

Ави

30.11.2022 | 18:59

Тоя Алекса така се задъхвоше на сандъци и после изведнъж победител.Какъв е тоя победител, ко то се задържа като старец. Всичко е нагласен,ама защо чужденци да ни взимат наградите.Нима другите двама не заслужава а. И тая любимата му дето се тръшване всичко е нагласено. Селянин от класа с високо самочувствие,

Отговори
27 10
Някой

Някой

30.11.2022 | 18:31

Много неграмотно написана статия,много грешки,но пък вярна.

Отговори
14 5
Цецо

Цецо

30.11.2022 | 15:55

Наистина това предаване е нагласено.Щом Виктория, която е слаб играч стигна до финала благодарение на интриги и подли съюзи. Виктория може да свири на кавал с малката си уста и това е най-силното и качество.

Отговори
44 14
Завист българска

Завист българска

30.11.2022 | 13:48

Браво Алекса Достоен победител. Бъдете благословени с Елица.

Отговори
34 60
Чук чук

Чук чук

30.11.2022 | 13:39

Догодина лично зеленски да участва, във всички реалити да го нагласят, белким изкара нЕкой лев! Браво на Алекса, супер се представи като играч и като човек, браво!

Отговори
31 56
Eliza

Eliza

01.12.2022 | 15:31

Bravo aleksa pobedi dostoino vsihki koito vopqt protiv tep prosto negi. Slushai bravo supersi sushto si mnogo dobrodushen

Отговори
1 6
Зрител

Зрител

30.11.2022 | 12:37

Напълно заслужена победа. Браво Алекса.

Отговори
45 77
Урааааа

Урааааа

30.11.2022 | 12:13

Най после ,че ми писна всеки втори да ми говори за игри ферми и други безполезни предавания.

Отговори
27 19

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?