2374

Задава се най-романтичният ден от юли, съблазнителната Венера с изненада за всяка ЗОДИЯ

Тъкмо когато си мислехме, че сезонът на Рака няма как да стане по-чувствен и нежен, звездите решиха да ни разнежат още малко на 17 юли. 

Слънцето и Меркурий ще се срещнат с Нептун - планетата на безусловната любов, за да размекнат сърцата ни, пише Edna. Съблазнителната Венера пък ще навлезе в Рак в същия ден, карайки ни да следваме интуицията си и да се грижим за тези, които са ни скъпи. 

Ето защо 17 юли ще е най-романтичният ден от месеца и какво ще донесе на вашата зодия:

Овен

Това е чудесен ден да си починете и да прекарате време вкъщи. И ако имате специален човек до себе си, това е идеалният момент да създадете някои мили спомени от уютния ви дом.

Телец

Направете си пътешествие до някъде и не забравяйте да направите много снимки. Тези съдбовни моменти ще ви изглеждат толкова хубави, че ще искате да ги запомните за дълго време! 

Близнаци

Следвайте вътрешния си глас и се отдайте на невероятните възможности, които ви се откриват. Поемате контрола над личния и професионалния си живот и това определено ще се отрази на настроението и самочувствието ви.

Рак

Вашият сезон е в разгара си и се чувствате все по-влюбени в живота с всеки изминал ден! И не само това, но и чувствената Венера влиза във вашия знак на този ден, добавяйки още хармония и сладост в света ви. Това е прекрасен ден да сте влюбени!

Лъв

Имате желанието да се затворите в себе си на този ден, дори това да означава просто да останете насаме със себе си, за да си починете и да презаредите. Ако пък сте в романтична връзка, това може да е идеалният ден, в който да решите да избягате заедно и да се насладите на интимна атмосфера.

Дева

Обмисляте следващия си ход? Разнообразието е истинска благословия, а вие имате доста възможности, от които да избирате под магичното небе на 17 юли. Прекарайте време с приятелите си и не се впрягайте за дреболии.

Везни 

Космосът прави живота ви малко по-сладък днес и това е страхотен подарък. Докато желаете да се отдадете на удоволствията обаче, ще трябва да поемете и малко инициатива относно ситуациите и хората, с които се обграждате. Не забравяйте, че е важно да изпитва съчувствие и към самия себе си. 

Скорпион

Научавате по нещо ново всеки ден и да излезете от зоната си на комфорт може да бъде доста удовлетворяващо. Любовта идва във всякакви цветове, форми и размери… а за някои от нас - и от голямо разстояние. Открийте магията, която се крие в неизвестното.

Стрелец

Да се обградите с хора, които ви позволяват да бъдете себе си, може да изкара наяве най-доброто от вас. Това важи особено много за тези от вас, които се страхуват от интимност, но това ще се промени под влиянието на звездите днес. Кое е най-лошото, което може да се случи? Дайте си шанс!

Козирог

Прекарвате време с близките си и създавате някои нови приятели в процеса. Има нещо изключително вдъхновяващо в това да прекарвате прекрасно време с другите и откривате и някои магични части от себе си същевременно. Вероятността да хлътнете по някого в този ден е голяма, така че не си затваряйте очите за шансовете от съдбата.

Водолей

Направете нещо различно днес - отделете повече време за нещата, които ви правят щастливи. Независимо дали имате желание да наваксате с тренировките или да пркарате деня с любимия си човек, вие живеете мечтания си живот.

Риби

Останете верни на желанията на сърцето си. Независимо дали романтично или креативно, вие се чувствате вдъхновени повече от всякога под влиянието на звездите на този ден, а обожателите ви не правят изключение. А най-хубавата част? Всичко, което трябва да направите, е просто да бъдете себе си.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?