Следвайте ни

Задължително опитайте тези неща в секса

viber icon

Ролеви игри
Да приемеш нечия друга идентичност по време на секс може да бъде много забавно. Това е възможност и за двамата да реализирате сексуални фантазии, които винаги сте искали да опитате.

Тройка
Ако не сте пробвали тройка, сега е моментът. Експериментирайте. Две неща, който трябва да знаете: по принцип е по-добре да сте гостуващата звезда, отколкото част от двойката. А ако все пак сте част от двойката, уверете се, че с гостуващата звезда нямате общи познати.

Обърнатата ездачка
Това е по-пикантният вариант на Ездачката. Вместо просто да сте върху него, завъртете се с гръб. Така му предоставяте невероятно възбуждаща гледка (плюс достъп до клитора ви, а за вас – до тестисите му).

Порно с партньора
Да гледате порно с партньора може да обогати сексуалния ви живот с много нови идеи. Това няма да съсипе връзката ви, напротив – здравословно е.

Ароматизиран лубрикант
Направете оралния секс по-забавен, като намажете пениса му с ароматизиран лубрикант. Внимание: тези лубриканти се използват само за фелацио; не ги ползвайте по време на секс, ако не искате да се сдобиете с гъбична инфекция.

Кубче лед
Опитайте орален секс с кубче лед в устата (отнася се и за двамата). Усещането е фантастично.

Стимулация на зърната
Зърната никога не получават достатъчно внимание – важи и за двата пола. Отдайте им дължимото.

Подобрената мисионерска
Вариант на Мисионерската, при който той се отпуска върху вас, подпирайки се на лакти, като осъществява максимален физически контакт с цялото си тяло (без да ви смачка, разбира се). По този начин получавате страхотна стимулация на клитора по време на секса.

Играчки, играчки, играчки!
Някои мъже се притесняват, че употребата на играчки в спалнята по някакъв начин накърнява тяхната мъжественост. Момчета, не се дръжте като госпожици, а се забавлявайте! Можете да започнете с малък клиторен вибратор, копринени ръкавици или превръзка за очите. Дори най-простите играчки ще увеличат много възбудата, вълнението и удоволствието ви.

Коментари (3)

За трети път проба

21.03.2020 | 05:24

Като е.,,ядосан, нормалния човек и греши, невинно, естествено, че 10-те Божи закони, изкуството е за 7-те...!

Отговори
1 0

Смехът и насмешките(ще бъдат накрая)

21.03.2020 | 05:20

Исках да кажа,, Съсипваш,, като се сетя за това съсипване и не мога да заспя..то е сериозен,, гаф,, в човешкия живот..!

Отговори
1 0

Аз правя лоши неща

21.03.2020 | 05:17

А да, съсиваш нечии животи със своята разюзданост, това добре ли е..? Сексът не е забранен, нито позите, има една друга забрана от Бог в 7 - те Божи закони..! ,

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?