46

Зад кадър в "Ергенът" е страшно, Бонбонова разкри страхотна интрига с Алекс

Пикантни истории в "Ергенът" остават зад камера и далеч от очите на зрителите. Една тайна от кухнята на шоуто обаче бе разкрита от Благовеста Бонбонова, която проговори за скандала с доскорошната си приятелка Александра Гърдева. За зрителите остана загадка защо двете така внезапно смразиха отношенията си и Блага се прехвърли в отбора на мразещите Алекс, пише show.bg.

„Всъщност в петък доста от нещата между мен и Алекс останаха неизлъчени. Истината е, че на въпросния купон, където всички танцувахме, не сме я изолирали. Тя през цялото време се веселеше с нас. В един момент се отдръпна и точно този момент бе излъчен в епизода.

Аз излязох навън при Алекс, за да разбера какво се случва, а тя ме изгони. Стана ми неприятно, но уважих решението й. Преди това извън камерите беше казала, че аз нямам качествата да бъда неин приятел.

После когато видя камерите, отново влезе и го повтори пред всички. Това според мен беше излишно и ненужно, тъй като преди това вече се бяхме изяснили по този въпрос. Но тя явно държеше да го каже пред камерите“, разказа Блага.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Вен

Вен

13.04.2022 | 17:43

Ами сигурно защото всички сте ,,от един дол дренки,,. Коя уважаваща себе си жена си събува гащите, държи се като ненормална истеричка, наднича от ъглите и бърза да целува мъж-на когото още не му е изсъхнала слюнката от предишната вещица,която е целувал. С една дума ИЗЛАГАЦИЯ.

Отговори
7 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?