3906

Забрави лошите спомени: Цеци Красимирова отива на състезание по стрелба


Красивата моделка Цеци Красимирова си дойде в България за втора поредна година да присъства на фестивала в Жеравна.

Бившата приятелка на застреляния в Амстердам Косьо Самоковеца дойде по покана на Христо Димитров, който е шеф на ансамбъл „Българе", за да участва в традиционните надигравания и трапези. Цеци показа умения на професионален таицьор, какъвто е от години насам.

Докато живееше постоянно в България, тя даваше уроци по народни танци, след като изкара диплома от НСА. Красимирова е и носителка на много награди от фолклорни състезания.

 

 

"Обичам българския фолклор, обожавам и носиите ни. Щастлива съм тук сред приятелите", казва Цеци, която дойде на фестивала заедно с майка си, сестра си и Вили Боршукова, нейната кума.

Мъжът на Цеци - милионерът Майкъл Струмейтис, е зает постоянно с бизнеса им с медицинска марихуана и рядко идва в България.

Съвсем скоро Красимирова ще сбъдне и поредната си мечта - да се яви на състезание по стрелба, за което се готви с години, пише „България Днес“. 

„Пропуснах последното такова състезание, защото имах среща с известни бизнесмени за която се чака с няколко месеца напред. Състезанието ще почака, не съм се отказала от тази мечта", коментира моделката.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
ха ха ха

ха ха ха

23.08.2023 | 20:39

Явно само Христо Димитров, който е шеф на ансамбъл „Българе"се интересува от нея.Съмнявам се някой друг в България да проявява интерес към мутресата освен жълтите мисирки за запълване на страничките си.

Отговори
2 0
Страшен

Страшен

23.08.2023 | 10:53

дзвер. Ужас.

Отговори
4 1
Пезевенк

Пезевенк

22.08.2023 | 22:56

Тази дрта корва чий хей идва да крепи в България?

Отговори
5 1
Пловдив

Пловдив

22.08.2023 | 22:46

По добре да отиде на състезание за травестити.

Отговори
5 1

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?